English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Jensen blir fast kaptein
Skrevet av Thomas Myren, 29. januar 2016, 19:20

Mike Jensen skal lede laget på fast basis etter å ha vikariert for Tore Reginiussen med hell i fjor.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
- Jeg ser på dette som at vi er et team med forskjellige ansvarsområder, men det er klart at jeg er stolt over å bære kapteinsbindet. Det er stort å lede laget ut på banen i de store kampene som kaptein, smiler Jensen til rbk.no.

Dansken fikk i fjor æren av løfte både seriemester- og kongepokalen som vikar for en skadd Reginiussen. Jensen ble visekaptein i 2014. Han har på papiret vært sidestilt med Mikael Dorsin, men har i praksis vært foretrukket foran svensken.

I 2013 ble Dorsin fratatt kapteinsbindet fordi Per Joar Hansen ønsket at anføreren skulle spille i sentrallinja. Valget falt i stedet på Reginiussen, som nå gir seg frivillig etter tre år.

- Det fungerte fantastisk bra med Mike som kaptein i fjor. Jeg er veldig stolt over å ha vært kaptein i flere år. Men ettersom jeg var ute nesten i hele fjor, ønsker jeg å ha et beinhardt fokus på å komme tilbake på banen. Min rolle blir nå å backe opp kapteinsteamet og bidra med det jeg kan der, sier Reginussen.

Jonas Svensson blir ny visekaptein. Reginiussen og Dorsin inngår fortsatt i det såkalte kapteinsteamet.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Jensen blir fast kaptein» i forumet! Diskutér «Jensen blir fast kaptein» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb