English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi vet at de sprekker opp
Skrevet av Thomas Myren, 30. april 2015, 23:56

Kåre Ingebrigtsen ble ikke bekymret over den tidlige ledelsen til Start.


Foto: Thomas Karlsen

- Jeg var ikke noe spesielt bekymret da. Jeg var derimot bekymret etter tolv minutter, da det så ut som om vi hadde blitt litt preget av det. Vi bruker bortimot den første halvtimen på å riste det av oss, og gå tilbake til sånn vi skal se ut, innleder hovedtreneren.

- Det var det vi forsterket i pausen: "Nå må vi gå ut og være Rosenborg." Spille slik som vi skal gjøre: Være tålmodige, ha tempo på ball og masse gode bevegelser foran ballfører. Da vet vi at de sprekker opp.

- Allerede de siste 15 minuttene av 1. omgang ser du at avstandene hos dem begynner å bli større. Vi fikk mer plass. Vi var flinkere til å vende spillet og skape overtall.

- Vi har spillere som har enorme ferdigheter og som kan score mål. Så jeg følte meg ganske trygg på at hvis vi fortsatte sånn, så ville vi snu det.

- Hva sier det om Søderlund at han scorer igjen like etter straffebommen?

- At han er jævla dårlig på straffer! Han burde ha headet straffen i mål! Han datt én plass ned på straffelista, men han får fortsatt spille spiss.

- Han er en fantastisk spiss som scorer med hodet og beinene. Når vi kommer rundt på kant og får slått innlegg, så er Søderlund dødelig.

- Helland hadde veldig lyst til å ta straffesparket.

- Ja, det tror jeg. Men han var ikke noe strålende han heller sist han tok straffe. Men det blir nok Helland sin tur neste gang vi får straffe.

- Var det bestemt at Søderlund skulle ta straffesparket?

- Nei, på forhånd var både "Søder" og Pål på lista. Så handler det litt om hvem som er trygg nok og hvem som vil ta den.

- De ble stående og krangle før Søderlund bommet.

- Da blir alt feil. Nå har vi bommet på to straffer, så nå må vi bli enige om å sette dem i mål.

- Hvordan var det å se dem krangle?

- Jeg så det ikke! Jeg sto i spillertunnelen. Jeg er ikke noe bra på å se straffer.

- Henderson scoret igjen.

- Han kom inn, og det lukter alltid sjanser og mål av ham. Han hadde også enda en sjanse som han kunne ha satt. Han blir en viktig spiller for oss.

- Hvor vanskelig blir det å beholde ham når sommervinduet åpner?

- Ronny (Deila) sitter med hele kortstokken, mens vi ikke har fått et eneste kort. Ronny er opptatt av hans utvikling, og så får vi se framover hvordan han utvikler seg.

- Jensen imponerte igjen.

- Jeg syns det er mange spillere som står fram den siste timen, men Mike er outstanding. Ikke minst skaper han mål og målsjanser. Han er en viktig spiller for oss.

- Vålerenga tapte i dag, så dere er det eneste ubeseirede laget nå.

- Vi er ikke så mange spillere, men vi er gode. Når folk begynner å bli litt slitne og vi gjør bytter, så endrer det ikke styrken i laget. Vi får bare mer energi av det. Innbytterne er med og avgjør matchen.

- Nå skal vi til Skien på søndag, til Tromsø på onsdag og har Lillestrøm her. Da får vi benyttet troppen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi vet at de sprekker opp» i forumet! Diskutér «- Vi vet at de sprekker opp» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb