English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Veldig søkende etter nye løsninger
Skrevet av Thomas Myren, 30. april 2015, 23:09

Nils Arne Eggen var endelig tilbake på Lerkendal etter nyretransplantasjonen i Oslo.


Foto: Thomas Karlsen

- Det ble bedre etter hvert, men vi må ha enda større fart på ballen. Åpninga (på sesongen) har vært suveren, så det er veldig enkelt å gjøre noe med det som mangler. Vi flytter opp for tidlig, sånn at det blir seks mann på linje der framme. Da får vi ikke til å spille, konstaterte trenerlegenden etter 3-2-seieren over Start.

- Hva blir bedre i 2. omgang?

- Rytmen blir bedre. Da får du åpninger på siden. Men det er klart at overtaket ikke kom for fullt før de ble ni utespillere. Så det var en sånn middels kamp. Det var en veldig viktig seier, men vi har mye å gå på.

- Hvor godt er dette Rosenborg-laget sammenlignet med tidligere utgaver?

- Det kan bli like godt, men det er et relativt langt stykke igjen ennå. Da tenker jeg på 99-årgangen, som var den beste. Vi er på god vei dit, og det er ikke noen grunn til at denne årgangen ikke skal bli like god.

- Da må man fortsette å utvikle seg hele tida. Så all ære til Kåre og Erik, som gjør en kjempejobb. De er veldig søkende etter nye løsninger.

- Hva mangler fortsatt?

- Det er de totale ferdighetene, det er vanskelig å bare peke på enkeltting. I perioder går det veldig bra, men i 1. omgang ser du at vi brukte altfor lang tid på å kjøre ballen rundt i backfireren. Da stopper bevegelsene opp. Da havner fire, fem, seks mann der framme på det verste.

- Hvordan var det å være tilbake på Lerkendal?

- Det syns jeg er ålreit. Men jeg hadde det ålreit i Oslo òg!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Veldig søkende etter nye løsninger» i forumet! Diskutér «- Veldig søkende etter nye løsninger» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb