English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi fikk strammet opp
Skrevet av Thomas Myren, 27. mars 2015, 19:49

Kåre Ingebrigtsen syns Rosenborg med mange fravær gjennomførte en grei generalprøve mot Kristiansund.

- Resultatet er greit og vi vinner. Men vi gjør ingen stor fotballmatch, konstaterer Kåre Ingebrigtsen overfor rbkweb.no.

- 1. omgang syns jeg er sirup. Vi beveger oss lite og har dårlig tempo på ball. Vi står mye i ro. Vi skjerper oss i 2. omgang, og blir bedre og bedre.

- Vi kom oss gjennom 90 minutter. "Søder" og Holmar fikk 45 minutter, og et par unggutter fikk slippe til. Da er vi veldig fornøyde. Men vi ser at vi skal ha godt av tre fridager nå.

- Det var uansett viktig med seier etter tapet for Viking?

- Ja, vi slipper til bare to målsjanser. Vi fikk strammet opp i forhold til det vi gjorde i Stavanger. Sjøl om vi møter et annet lag, så lå også disse tett og kompakt og gjorde det vanskelig for oss. 1. divisjonslag er bra til å ha små avstander, og jeg blir ikke veldig overrasket om det ligner på det Aalesund kommer med til Lerkendal 2. påskedag.

- Erlend Reitan slo til mest av juniorspillerne?

- Ja, i dag gjør han en bra match - også som høyreback. Han er selvfølgelig bedre som stopper: Bryter foran, setter i gang og tør.

- Ikke minst scoret han det viktige 2-1-målet!

- Jeg vet ikke om han sjøl visste at han scoret! Men det er bra gjort. Vi har flere juniorspillere som har kommet opp og tatt for seg. De har lyst til å være med og trene mer med A-laget. Det syns vi er kjempestas.

- At Reitan og Jørgen Solli spilte i dag skyldtes likevel at flere av de andre juniorspillerne har spilt landskamper?

- Jada. Sivert Solli og Steiring er på landskamp, og det er også Sæter og Helmersen. Men det viser bare at det er bra spillere der. Det handler om å ta sjansen når de får den og vise seg fram. Og det syns jeg de har gjort. Det er veldig bra.

- I dette årtusen har seier i generalprøven gitt seriegull.

- Det høres bra ut! Da er vi klare!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi fikk strammet opp» i forumet! Diskutér «- Vi fikk strammet opp» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb