English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Sligo - Rosenborg 1-3
Skrevet av Thomas Myren, 24. juli 2014, 22:29

På det tiende forsøket maktet RBK endelig å avansere etter hjemmetap i europacup.


Foto: Thomas Myren

- Jeg treffer ballen helt perfekt
- Det er et bra tegn
Målene kom som bestilt for Ingebrigtsen
- Trenerteamet har skikkelig troa på meg
Bilder fra Sligo - Rosenborg


SLIGO (rbkweb.no): 1-2-tapet forrige torsdag var et elendig utgangspunkt, noe statistikken bekreftet. Og situasjonen ble enda verre da et innlegg trillet gjennom hele feltet, og Danny North sørget for tidlig hjemmeledelse på fullsatt stadion.

- Vi kunne ha spilt med hvilken som helst formasjon de første 15 minuttene da de poolet opp ballen hver gang de fikk den, men over tid tør vi å være tålmodige. Sjøl om vi kommer under, så gjør vi det vi leter etter og ønsker. Det er det det handler om, sa Kåre Ingebrigtsen.

Trenervikaren la om til klassisk 4-3-3 i debutkampen sin, forsøkte Riku Riski som indreløper og ga Pål André Helland tillit som høyreving. Sistnevnte sørget for kjapp og viktig utligning.

- Det er et innlegg fra Morten, som er i fare for at det sleiver. Jeg holder igjen litt, og så får jeg ballen. Venstrebacken har ikke lært på 120 minutter, så han fortsetter å ruse like mye som en som vanligvis oppholder seg på Plata. Det var bare å ta meg ballen forbi ham, og banke den opp i nettaket, smilte Helland, som noen minutter senere måtte ut med skade på baksida av venstrelåret.

Rosenborg tok helt over initiativet.

- I løpet av kampen, når det begynner å bli litt større rom, så blir vi bedre og bedre. Ole får styre spillet, og Stefan får spille baller gjennom leddene. Vi truer inn mot feltet, og det er vi gode til, slo Mike Jensen fast.

Riski var nær å score, men fikk skuddet sitt reddet på streken av en utespiller. Etter pause fullførte i stedet Jensen snuoperasjonen. Han startet sjøl angrepet, der Tobias Mikkelsen mislyktes med innlegget sitt. Mikkel Diskerud stjal tilbake ballen, og serverte Jensen omtrent ved straffemerket.

- Det er helt perfekt satt inn. Jeg treffer ballen helt perfekt, og setter den der jeg gjerne vil ha den, smilte dansken.

Et kvarter senere avgjorde han dobbeltoppgjøret etter at det første skuddet hans hadde blitt blokkert av en forsvarsspiller.

- Jeg får bare ballen i retur, og så setter jeg den via medspiller og motspiller før den går inn, forklarte matchvinneren.

Lufta gikk helt ut av de irske cupmesterne, som aldri var i nærheten av å kunne få de to målene de behøvde for å gå videre. I stedet ble den siste halvtimen en transportetappe på vei mot 3. kvalifiseringsrunde, hvor tyrkiske Karabükspor venter de to neste torsdagene.

PS! Jonas Svensson satt på benken, men var uaktuell for spill med lyskeskaden sin. Cristian Gamboa var i Birmingham, hvor han gjennomførte medisinsk test for West Bromwich.

Kampfakta

Sligo1-3ROSENBORG
Danny North 13Pål André Helland 16
Mike Jensen 48, 64

Torsdag 24. juli 2014 20:00 (19:00 lokal tid)
Europaliga 1. kvalifiseringsrunde, Showgrounds, Sligo, Irland
3792 tilskuere og vist på rbk.no

Rosenborg [4-3-3]
Alexander Lund Hansen - Tobias Mikkelsen, Stefan Strandberg, Tore Reginiussen, Mikael Dorsin - Mike Jensen, Ole Selnæs, Riku Riski - Pål André Helland (Mikkel Diskerud 27), Alexander Søderlund (Alexander Sørloth 78), Morten Gamst Pedersen

Gult kort RBK: Riku Riski, Tore Reginiussen og Alexander Søderlund

Ubenyttet reserve: Daniel Örlund, Per Verner Rønning, Jørgen Skjelvik, Jonas Svensson og Daniel Berntsen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Sligo - Rosenborg 1-3» i forumet! Diskutér «Sligo - Rosenborg 1-3» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb