English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Kjøp Hassan!
Skrevet av Thomas Myren, 22. mai 2002, 18:40

1. juli forsvinner Hassan El Fakiri hvis ikke Rosenborg får ræva i gir og punger ut for midtbanetalentet.

Monaco krever 7 millioner kroner for norsk-marokkaneren, men Rune Bratseth og de andre på Brakka er ikke villige til å legge denne summen på bordet. Man har prøvd å kjøpe på krita - noen millioner nå og deretter beløp etter 25 og 50 kamper - til sammen sju millioner, men dette har franskmennene altså ikke godtatt. Egentlig er det veldig rart at Monaco ikke er fornøyd med den drøye millionen i euro for spilleren de likevel ikke har bruk for...

Enig i at Rosenborg bør prøve å få senket prisen, men ikke til enhver pris. I august er det tid for Champions League-kvalifisering, og da trengs det en Hassan El Fakiri på plass! En av de viktigste faktorene for å få suksess i europacup er å ha en bred stall, og i øyeblikket har ikke Rosenborg så mye å velge blant på midtbanen.

Etter at Eggen og Ola By la om til 4-4-2, ble det automatisk behov for en ekstra spiller på midtbanen. Med Roar Strand skadet har ikke trenerne så mye å velge blant. Hvis man ser bort fra ungguttene Mads Skjærvold og Jarle Steinsland, har faktisk alle disponible midtbanespillere spilt fra start i de tre siste kampene! Dette er ikke et problem når alle kan spille, men hvis en av de fire pådrar seg en skade eller karantene, blir det problemer...

I tillegg kan altså førstevalget Hassan forsvinne allerede om en måneds tid. Hvis dette skjer, begynner Rosenborg å få skikkelige problemer. Dette er 99,9% sikkert Bent Skammelsruds siste sesong, og man skal ikke se bort fra at 36-åringen (gratulerer for øvrig med dagen den 18. mai, Skammels!) rett og slett må stå over en kamp eller to i løpet av høsten på grunn av "slitasje". I så fall er det Skjærvold eller Steinsland som må spille.

Jeg har ingenting i mot å gi ungguttene sjansen, men når man ikke lenger har reserver, begynnner det å bli prekært...

Konklusjonen blir dermed at Rosenborg må skaffe seg en midtbanespiller til. Det hjelper ingenting at Fredrik Winsnes kommer tilbake etter nyttår - Skammels er borte da og situasjonen likedan. Hassan El Fakiri er allerede på plass og jeg mener han er den rette mannen for oppgaven. For å si det slik: Hvor skal Rosenborg ellers finne en like god eller bedre midtbanespiller for sju millioner eller mindre, og få ham spilleklar innen kvalikken?

Enig eller uenig? Diskutér dette i debattforumet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Kjøp Hassan!» i forumet! Diskutér «Kommentar: Kjøp Hassan!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb