English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg hadde ikke forventet dette
Skrevet av Thomas Myren, 13. desember 2013, 00:09

RBKweb-leserne kåret Mike Jensen til årets spiller.


Foto: Thomas Karlsen

- Jeg syns sesongen har vært positiv. Jeg hadde ikke forventet jeg skulle komme til en ny klubb og vinne sølv med over to poeng i snitt og komme tilbake på landslaget. Så jeg har en veldig positiv følelse for min egen sesong, innleder Jensen.

Etter gratisovergangen fra Brøndby i februar innledet 25-åringen serien som midtbanegeneral og med drømmemål mot Odd. Etter sommerferien ble han omskolert til indreløper, og igjen var suksessen umiddelbar med to mål mot Tromsø i cupen og seiersmål i skjebnekampen mot Strømsgodset.

- Jeg har vist hva jeg kan offensivt. Samtidig har andre på laget tatt ansvar på den plassen som jeg etterlot, den defensive midtbanen. Det er andre spillere som virkelig har stått fram, spesielt Ole og Mix. De har gjort det godt, og det har vært en utvikling for hele laget, sier Jensen beskjedent.

- Personlig føler jeg at jeg har frigjort mine krefter litt mer. Jeg kan nå arbeide litt mer fra dødlinje til dødlinje – eller fra felt til felt, i stedet for noen ganger å holde igjen og holde balansen på den sentrale midtbanen. Å kunne bruke kreftene mine er en av mine styrker.

Nå har altså RBKweb-leserne stemt ham fram til beste Rosenborg-spiller i 2013. Jensen fikk 46 prosent av stemmene, og slo Tore Reginiussen med forholdsvis liten margin - lagkapteinen fikk tillit fra 40 prosent.

Fra før av har også Kjernen kåret ham til årets spiller.

- Det betyr selvfølgelig mye, det må jeg si. Jeg hadde selvfølgelig ikke turt å tro på det før jeg kom opp hit, at sesongen skulle gå så bra personlig for meg, men også for laget. Det er jeg meget, meget glad for!

- Det virker som om du har blitt gladere og gladere i klubben?

- Jeg elsker å være her! Jeg syns det er en fantastisk klubb, og jeg er meget, meget glad for å være her! smiler Mike Jensen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg hadde ikke forventet dette» i forumet! Diskutér «- Jeg hadde ikke forventet dette» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb