English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Alt var verre før
Skrevet av Thomas Myren, 28. september 2013, 12:23

Rosenborg mener det er unødvendig å presisere alkoholreglene overfor spillerne etter at Nicki Bille havnet i fyllearresten få dager før kamp.

- Det var mye flere historier for noen år siden enn det er i dag. Så det ser jeg ikke noen grunn til. De er veldig klare over hva som gjelder, sier Erik Hoftun til rbkweb.no.

- Hvordan er alkoholreglene i Rosenborg?

- De er veldig klare: Har vi to kamper i uka er det nulltoleranse for alkohol. Er det veldig lenge til neste kamp, har spillerne lov til å gå ut og ta en øl eller to.

- Følger spillerne reglene?

- Jeg føler det ikke har vært noe mye episoder i det siste rundt dette. Jeg syns spillerne stort sett oppfører seg eksemplarisk og er veldig profesjonelle i forhold til at de skal levere ute på banen hver eneste helg.

- Er Bille skikket til å spille kamp på søndag?

- Vi hadde en avsjekk med ham i morges i forhold til hvordan formen er og hvordan han føler seg. Det har vært med i beregninga.

- I forhold til straff har vi landet på at de tiltakene vi allerede har satt i gang (sinnemestringskurs) og den skriftlige advarselen han har fått, er nok. Han får ikke noen sportslig straff.

- Hvor lenge skal Bille ikke uttale seg i media?

- Det er vanskelig å svare på. Nå velger vi å trekke ham litt unna rampelyset og la ham få fullt fokus på fotballen. Det har vært veldig mye. Etter det som skjedde på torsdag har det ikke blitt mindre henvendelser. For Nicki sin del er det viktig at han får litt ro rundt fotballen. Så får vi se. Vi har sagt "inntil videre". Det kan være ei uke, tre uker eller fire uker.

- Gjelder det først og fremst intervjuavtaler eller også kommentarer etter kampene?

- Nå er det helt pause.

- Men det blir gjerne at han raskere vil uttale seg om kampene?

- Scorer han tre mål i morgen er det vel vanskelig å holde ham unna! Neida. Nå har vi en liten pause, og det tror vi er smart.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Alt var verre før» i forumet! Diskutér «Alt var verre før» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb