English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Skjelvik kommer til å bli enda bedre
Skrevet av Thomas Karlsen, 27. august 2013, 22:34

Per Joar Hansen er fornøyd med de to første opptredenene til Jørgen Skjelvik. Men mot Aalesund er trolig Mikael Dorsin tilbake på venstrebacken.


Foto: Thomas Karlsen
Etter en nervøs debut mot Vålerenga vikarierte Skjelvik for Dorsin, som måtte stå over mot Sandnes Ulf etter tre gule kort.

- Jeg synes han klarte seg veldig godt, og spesielt utover i kampen ble han bedre og bedre. Han viser stor fart når han kommer bakfra og får koblet på turboen, da er det ikke enkelt å stoppe ham. Når han får kamper i seg, kommer han til å bli enda bedre. Så det var en veldig god kamp av Jørgen, sier Perry til rbkweb.no.

At Skjelvik først i fjor ble omskolert til back, og deretter mistet hele sesongen hittil med strekk i høyrelåret, har skapt skepsis hos enkelte. Treneren mener pessimistene ikke trenger å uroe seg:

- Nei, jeg var ikke i tvil. Han er ung, han er norsk og han er ambisiøs. Han har spisskompetanse i form av skudd, innlegg - han har dødballfot. Og farta er av internasjonal toppklasse - det må du har i dag skal du lykkes. Så må vi fortsatt slipe på ham og jobbe med ham slik at han blir enda bedre defensivt. Det er han veldig innstilt på å ta med oss. Et godt kjøp, oppsummerer Perry.

Det var på mange måter ferskingenes aften på søndag. I tillegg til Skjelvik fikk Daniel Berntsen starte, og Pål André Helland ble den store helten med vinnerfrisparket sitt.

- Vi skal ha et luksusproblem i Rosenborg. Det er stor konkurranse og vi har en sterk tropp, så det viktig at alle er her for å spille kamper. Alle kan ikke spille alle kamper, det ser vi viktigheten av, sier Per Joar Hansen.

- Det er derfor vi har en bred stall: Det er en lang sesong med masse kamper. Nå fikk Micke hvilt seg etter å ha spilt nærmest alle kampene, og Jørgen avlastet ham. Så da vet vi at vi har to supre backer. Vi har Daniel som spiller bra og sølvgutten Helland som kommer inn og viser hvilken skuddfot han har.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Skjelvik kommer til å bli enda bedre» i forumet! Diskutér «- Skjelvik kommer til å bli enda bedre» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb