English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er svakt av oss
Skrevet av Thomas Myren, 18. juli 2013, 22:52

Stefan Strandberg og Rosenborg gjorde det vanskelig for seg sjøl foran returkampen mot St. Johnstone.

- Førsteomgangen er jævla svak, syns jeg. Uansett har vi god kontroll. De har lite sjanser, men scorer et skikkelig drittmål. Det er sånt som kan skje, innleder Strandberg overfor rbkweb.no.

- Hva skjer på corneren?

- Det er en ball som blir stusset på første stolpe. Så er det en som glipper i markeringa, og som kommer inn på bakerste stolpe. Det er sånn man aldri kan gardere seg i mot.

- I 2. omgang syns jeg at vi kjører fullstendig. Vi har en del store sjanser. Det er svakt av oss ikke å score mål på dette laget.

- Dere maktet ikke å skape like store sjanser på slutten?

- Jeg syns vi har bra trykk på dem hele veien. Kanskje vi ikke skapte de største sjansene de siste 20 minuttene, men de ligger på 30 meter og innover. Det er svakt av oss ikke å sette de sjansene vi får, men man kan aldri gardere seg mot sånne ting.

- Du føler det er effektiviteten det står på?

- Vi er jo det klart beste laget. Vi har ballen mest og skaper de klart største sjansene, men de scorer mål, og det gjør ikke vi. Da vinner de 1-0.

- Hva tenker du om returkampen?

- Det er ikke det beste utgangspunktet vi kunne ha hatt, men det er fortsatt kamp. Vi kan fint slå dette laget på bortebane.

- Hva må i så fall forbedres?

- Hvis vi kjører dem like mye som vi gjorde i dag, er jeg sikker på at vi kommer til å score. Men vi kan ikke bare snakke om det, vi må gjøre det òg.

- Hvor stor er forskjellen på hjemme- og bortebane i Europa?

- Mye større enn hva folk tror. Det så du i fjor: Sjøl om det bare ble 2-2 hjemme mot Ordabasy, syntes vi at de var som et middels 1. divisjonslag. Da vi møtte dem borte var de et jævlig bra lag. Så det er stor, stor forskjell. Men uansett har jeg troa på at vi kan slå St. Johnstone.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er svakt av oss» i forumet! Diskutér «- Det er svakt av oss» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb