English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er helt unødvendig
Skrevet av Thomas Myren, 18. juli 2013, 21:53

Slik som rbkweb.no advarte for på forhånd, scoret St. Johnstone på sin første sjanse mot Rosenborg.

Både Odd og Crusaders har i de siste kampene laget enkle mål i mot RBK. I kveld fikk Frazer Wright springe seg fri og styre i mål en corner allerede etter 18 minutter. Det ble avgjørende.

- Det er klart det er helt unødvendig. For det første gir vi bort den corneren litt lett. Det er en langpasning som jeg mener vi burde ha hatt mer kontroll på. Men at St. Johnstone får corner mot Rosenborg på Lerkendal er ikke noen sensasjon, kommenterer Per Joar Hansen overfor rbkweb.no.

- Så er vi litt uheldige: Det er tett med folk der inne. Men at motstanderen scorer på en dødball kan skje.

- Hva syns du om RBK sitt eget spill?

- I førsteomgangen er vi skuffet over at vi ikke klarer å skape mer. Desto mer klarte vi å skape fra det 50. til 70. minutt. Kampene blir litt sånn i perioder. Det vi gjør da er veldig bra. At vi ikke scorer da er ganske utrolig.

- Men så manglet dere sluttspurten?

- Da vi ikke klarte å score på de fire-fem 100 prosent-sjansene, så døde det litt ut. De lå veldig lavt, og er gode til å forsvare seg: De har sterke stoppere som header unna. Det visste vi om, men vi fikk ikke opp godt nok tempo og pasningspresisjon på den siste tredjedelen det siste kvarteret. Det gjorde at vi ikke skapte noen store sjanser da.

- Hva tenker du om utgangspunktet foran returkampen?

- Nå har vi spilt én "omgang". Vi må ikke grave oss ned fordi vi har tapt 0-1 hjemme. I 2. omgang ser vi potensialet med tanke på å snu dette. Vi må være sterke i troa, og dra over dit med det for øye.

- Om vi gjør det samme som i den perioden vi var gode, er jeg sikker på at vi kommer til å skape sjanser. Og da vet vi at vi kommer til å score.

- Først venter frihelg.

- Det blir godt. Vi tar fri i helga sånn at de får et pustehull, det fortjener spillerne. De har gjort en kjempejobb i hele juli, og får komme seg bort og lade batteriene litt. Så blir det gode treninger mandag, tirsdag og onsdag, sånn at vi skal få en god inngang før avreise til Skottland.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er helt unødvendig» i forumet! Diskutér «- Det er helt unødvendig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb