English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Som en Barcelona-midtbanespiller
Skrevet av Thomas Myren, 14. juli 2013, 23:31

Daniel Berntsen svarte med gode prestasjoner og drømmemål da han endelig fikk starte i serien for Rosenborg.


Foto: Thomas Myren

- Det er den artigste opplevelsen jeg har hatt så langt i min karriere, smilte Berntsen etter 3-2-seieren over Odd.

- Det var ekstremt artig å få sjansen. Jeg føler jeg har ventet lenge på den, og har vært tålmodig. Det var godt å gripe den på den måten.

Etter 62 minutter kom høydepunktet:

- Jeg fikk mye rom og tid. Jeg fikk ballen på høyresida, og avanserte innover. Jeg så at det var en mulighet for å prøve et skudd. Og så gjorde jeg det. Den satt godt. Det var et drømmetreff!

- Stort sett når jeg har scoret, så har det vært på langskudd. Jeg håper jeg kan bidra med flere scoringer.

Per Joar Hansen istemmer:

- Jeg har sett det skuddet før, men det er ekstra artig at han tar det fram på eksamen. Det var en meget, meget flott scoring av Daniel, som i tillegg gjorde en veldig flott kamp. Det var veldig artig for Daniel og fullt fortjent, skryter treneren, som altså endelig ga samfylkingen sin muligheten i en seriekamp:

- Jeg har nesten hatt litt dårlig samvittighet, og det har jeg sagt til ham. Men vi må huske på at vi har hele U21-landslagsmidtbanen: Midtsjø, Berntsen og Svensson. Og de konkurrerer mot hverandre. Laget har fungert godt og vi har vært skadefrie.

- Berntsen har jobbet knallhardt. Han kom tilbake i januar. I fjor var han veldig langt unna og ble utlånt. Det er artig at sånne gutter jobber så hardt. Når han endelig får sjansen i Crusaders-kampene, viser han seg virkelig fram.

- Han tar seg forbi folk én mot én. Han er litt Barcelona-midtbanespiller: Han har et lavt tyngdepunkt, og er flink til å utfordre med ball. Og han har et veldig bra skudd.

- Han har nesten vært på tanken på å finne seg en annen klubb, men han har lyst til å være her. Og da er det ekstra artig at han lykkes.

Fordi Rosenborg igjen har forandret formasjon, ble Daniel Berntsen offensiv midtbanespiller:

- Det er den rollen jeg liker best. Da får jeg bruke mine ferdigheter, det å være kreativ og dra av folk. Så det er der jeg trives best. Men så lenge jeg er på midtbanen, er jeg fornøyd, kommenterer hovedpersonen.

- Hva fungerte så bra i kveld?

- Vi hadde flyt i spillet og vant ballen igjen en del ganger. Vi fikk gunstige posisjoner å angripe i.

- Du ble trukket tilbake som indreløper i 2. omgang?

- Vi ble spilt lave, så da var greit å få fem stykker på midten. De tok oss høyt, og vi ble litt paniske. Vi turte ikke å fortsette å spille spillet vårt. Odd var gode i 2. omgang.

- Starter du igjen mot St. Johnstone?

- Det får Perry bestemme. Jeg håper det!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Som en Barcelona-midtbanespiller» i forumet! Diskutér «- Som en Barcelona-midtbanespiller» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb