English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Eggen åpner for 4-4-2
Skrevet av Thomas Myren, 27. april 2002, 11:36

Nils Arne Eggen er bekymret etter null poeng og null mål hittil i sesongen, og vurderer nå å bryte med det klassiske Rosenborg-systemet.

Eggen er rett og slett usikker på om den klassiske 4-3-3 passer til dagens Rosenborg-spillere.

- Asså, den dagen du finner den rette blandingen, så sitter plutselig spillet. Og det er ikke sikkert at det er best for dette mannskapet vi har her nå at vi spiller i tradisjonell Rosenborg-stil, sier Eggen til VG.

Derfor åpner Rosenborg-treneren for at man kanskje vil prøve ut 4-4-2, som de fleste storklubber rundt om i Europa bruker.

- Vi kan spille 4-4-2, ja. Det er aktuelt - som en utgangsposisjon. Det viktige er å få bredde i spillet, få til de motsatte bevegelsene i Rosenborgs angrepspostulater - og begynne å score mål igjen.

Blant annet tror 60-åringen fra Orkdal at for eksempel Hassan El Fakiri vil passe bedre inn i en slik formasjon.

- Hvis det passer dette mannskapet bedre med 4-4-2, så gjør vi det. For en spiller som Hassan El Fakiri tror jeg hans ferdigheter kommer bedre til rette med 4-4-2, sier Nils Arne Eggen til VG.

I kveld kommer serieleder Lyn på besøk til Lerkendal, og det er på høy tid at Rosenborg begynner å score mål igjen - ellers blir det vanskelig å ta poeng. Det er måltørken som har bekymret Eggen mest.

- Det har vært det verste. Asså, det er jo helt atypisk Rosenborg. Du kan jo ikke vinne fotballkamper uten å score mål. Det er en floskel, ja vel, men det er så sant. Og det har vært et tema på treningene våre hele uka, sier Rosenborg-treneren til VG.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Eggen åpner for 4-4-2» i forumet! Diskutér «Eggen åpner for 4-4-2» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb