English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Midtsjø kommer tilbake enda bedre
Skrevet av Thomas Myren, 6. juli 2013, 13:29

Kneperasjon og mange måneder på sidelinja venter Fredrik Midtsjø. Per Joar Hansen håper U21-landslagsspilleren kan vokse på motgangen.


Foto: Thomas Karlsen

- Det er trist fordi han var veldig på gang. Han hadde et godt innhopp mot Viking, og var veldig aktuell for å spille kamper nå. Han har hatt en fin stigning i prestasjonene sine. Det er alltid synd når folk blir skadet over en lengre periode, sier Perry til rbkweb.no.

- Når det er sagt, så har vi gode leger. Når først uhellet er ute, og legene sier han må opereres, så gjør vi det for at Fredrik skal få en lang og innholdsrik karriere i Rosenborg. Vi prøver ikke å lappe ham sammen for å være klar. Da kan det bli verre senere. Jeg har full tillit til legenes bedømning.

Det var i RBK2-kampen på Nardo på mandag at Midtsjø pådro seg et brudd i leggbeinet, rett under kneet.

- Det er et lite brudd inne i kneet. Det kommer sannsynligvis til å tas et lite inngrep i neste uke, og da går man inn og ser. Da blir det tatt en beslutning på hva som må gjøres. Det kan bli å legge inn litt ekstra bein. Etterpå kan man si hvor lang tid han er ute, forteller medisinsk koordinator Haakon Schwabe.

Trolig er sesongen uansett over for midtbanetalentet.

- Han kommer garantert sterkt tilbake. Det er noe han kommer til å vokse på. Når han får tenkt seg om, så skal han være glad for at han er her og har det medisinske apparatet han har i ryggen - når uhellet først var ute, kommenterer Per Joar Hansen.

- Han får bare henge seg på. Vi har Stefan Strandberg og Daniel Örlund som hadde en vinter i styrkerommet og lang rehabiliteringsfase. Vi skal hjelpe og støtte ham så godt vi kan. Så kommer Fredrik Midtsjø tilbake enda bedre.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Midtsjø kommer tilbake enda bedre» i forumet! Diskutér «- Midtsjø kommer tilbake enda bedre» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb