English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg har aldri tatt frispark før
Skrevet av Marius Dahl, 16. mai 2013, 22:56

Tarik Elyounoussi påstår at kveldens frispark-perle var hans første forsøk på elitenivå. Det utløste det han selv kaller tidenes feiring.


Foto: Thomas Karlsen

- Jeg hadde en god følelse. Jeg har trent en del på frispark på trening, så jeg tenkte jeg måtte prøve. Vi har mislyktes hver gang vi har fått sjansen, så da var det like greit å prøve sjøl, sier Elyounoussi til rbkweb.no etter å ha reddet en av årets viktigste trepoengere foran et fullsatt Lerkendal.

Slik så det ikke ut ti minutter før full tid. Nicki Billes to kjappe mål før pause var spist opp og det gikk mot ny 16. mai uten seier. Så fikk hjemmelaget frispark i perfekt hold for en god høyrefot.

Skeptisk Strandberg
- Det var ikke jeg som skulle ta det en gang. Det var Tobias (Mikkelsen), men han var jo ikke der. Det var bare Stefan (Strandberg) og John (Chibuike) som sto der, så sa jeg at "Hei, jeg tar den". Stefan var litt usikker. "Setter du den da?" spør han. "Ja", sa jeg.

Tarik lovte scoring og holdt det. Østfoldingen påstår det var første gangen han tok et frispark.

- Jeg har aldri tatt et frispark før, jeg har aldri fått lov, sier han.

- Sier du at du aldri har tatt et frispark før?

- Jeg tror det. Jeg teller ikke med B-kamper nå. På øverste nivå tror jeg dette er første gangen jeg har tatt et frispark, sier Elyounoussi.

- Kunne ikke tape med denne stemningen
- Det var viktig. 16. mai, fullsatte tribuner og fest. Det var en fantastisk stemning og all ære til alle som skaper den. Vi ser jo at når vi misser og får 2-2 imot, så står de fortsatt og heier på oss. Vi kunne ikke tape tre poeng med denne stemningen. Vi måtte gi noe tilbake, skryter han.

- Hva går igjennom hodet ditt når du avgjør foran 19.000 tilskuere?

- Jeg aner ikke. Jeg tror jeg aldri har jublet så mye før, det var helt vilt! Det betydde mye for meg og selvsagt også for laget, sier han.

- Det er godt for en Fredrikstad-gutt, det er alltid godt å slå Smurfene, smiler han etter å ha senket sine gamle rivaler fra nedre Glomma-region.

- Tror du målet ditt gir noen ekstra tilskuere mot Molde om fire dager?

- Det håper jeg selvsagt. Det er alltid gøy å spille når det er fullsatt og god stemning. Vi må bare stå på videre og håpe folk kommer tilbake mot Molde. Da blir det fest igjen, lover Elyounoussi.

- Må luke ut det der
Men at Rosenborg igjen slipper motstander inn igjen i kampen etter 2-0, dét irriterer angriperen.

- Jeg vet ikke hva som skjer, det har skjedd flere ganger nå. Vi har egentlig full kontroll og skal bare drepe kampen, men så har det kommet et billig mål. Det må vi ta tak i, for sånn skal vi ikke ha det. Vi må lære oss å drepe kamper tidlig. Heldigvis går det bra i dag, men vi må få bort de greiene der, sier han.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg har aldri tatt frispark før» i forumet! Diskutér «- Jeg har aldri tatt frispark før» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb