English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Håpet vi kunne slippe oss løs
Skrevet av Thomas Myren, 12. april 2013, 23:33

Tarik Elyounoussi la alt til rette for en pangstart på helga, men verken han eller lagkameratene fulgte opp det tidlige ledermålet.


Foto: Thomas Karlsen

- Vi startet godt. Med 1-0 håpet jeg at vi kunne slippe oss litt løs og la ballen gå. Men det var ei vanskelig matte å spille på i dag. Samtidig var Start var litt mer aggressive, og da fikk vi trykk i mot oss. Vi mistet ballen mye i midtbaneleddet og fikk en del småkontringer i mot oss, konstaterer Elyounoussi overfor rbkweb.no.

- Det blir en tung match. Vi gjør ingen god match. Det hakker litt. Vi gjør mye enkle feil - tekniske feil. Sjøl om vi leder 1-0, så klarer vi det ikke. Vi blir seine på slutten, og Starter scorer 1-1-målet. Sett under ett så syns jeg ikke vi fortjener noe mer enn dét.

- Hva mangler?

- Vi er ikke lojale til spillemønsteret vårt og hvordan vi skal spille. Aggressiviteten er ikke der den skal være. Vi taper en del dueller og vi vinner ikke de andreballene vi pleier å vinne

- Det virket litt oppløftende en periode rett etter pause.

- Jeg burde kanskje ha satt den ene sjansen. Ballen kom veldig brått på.

- Du scoret derimot tidlig ditt første seriemål på hjemmebane.

- Det er en dødball som blir slått inn. Jeg finner meg en fin posisjon, og er det bare å klinke til.

- Det hjalp lite?

- Vi må lære av dette. Vi får flere sånne kamper. Det kan være en vekker for oss. Det var fint å få det såpass tidlig. Det kommer til å komme flere kamper der vi har det tøft, og da må vi vite hva vi skal gjøre.

- Jeg ser for meg at bortekampen i Haugesund neste helg kanskje blir sånn som i dag. Derfor må vi lære av kampen i dag. Det er tøffe kamper i Tippeligaen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Håpet vi kunne slippe oss løs» i forumet! Diskutér «- Håpet vi kunne slippe oss løs» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb