English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Velger bort Dockal i generalprøven
Skrevet av Thomas Myren, 9. mars 2013, 11:23

Rosenborg velger ikke å bruke Borek Dockal mot Viking.

VS.


- Vi ønsker å se en kamp der Mike spiller sentralt, Mix indreløper og Jonas indreløper. Det er bakgrunnen, sier Per Joar Hansen til rbkweb.no.

- Vi hadde planer om å bruke denne konstellasjonen i Marbella, men det gikk ikke på grunn av sykdom. Det gikk i dass for å si det med billedlig språk. Nå føler vi det er siste sjansen til å se dem sammen. Vi må ha folk som kan rollene, og det er bra at de får spilt sammen. Samtidig har Borek spilt alle kampene - så å si, fortsetter treneren.

- Laget i morgen blir altså ikke nødvendigvis det samme som i seriestarten?

- Vi vil gjerne teste ut. Vi tenker ikke bare på 17. mars. Det er én fotballkamp som skal spilles mot Odd og så er det 29 seriekamper etter den. Vi må holde folk i gang. Ettersom det er et nytt system med mange nye spillere, må vi vite at det er flere enn to stykk som kan indreløperrollen. Vi må òg være sikker på at det er mer enn én som kan spille sentralt.

Det blir altså samme midtbanetrio som mot BATE Borisov, men Jensen og Diskerud bytter roller. På mandag startet Docal som ving. Nå som Tarik Elyounoussi er helt frisk igjen, blir tsjekkeren satt ut av laget.

Borek Dockal har variert i prestasjonene i ny rolle som indreløper etter omlegginga fra 4-4-2 til 4-3-3.

- Jeg syns han har vært i jevn framgang. Han har kommet seg til en del gode sjanser. Det har vært gode avslutninger i vinter, og det er litt tilfeldig at han ikke har scoret mye. Han har hatt veldig mange tilløp til scoringer og kommet i gode posisjoner. Så det har vært positivt, syns Perry.

- Så har han òg selvsagt mye å gå på med hensyn på relasjonene. Han er én av veldig mange i nye posisjoner. Det er ikke gjort over to vintermåneder, skal du bli indreløper i Rosenborg. Det kreves litt mer opplæring enn dét, konstaterer han.

Tore Reginiussen og Cristian Gamboa er friskmeldte etter farang, mens Alexander Lund Hansen som ventet er tilbake i mål etter at Daniel Örlund sist fikk spille sin første hele kamp på fire måneder. I midtforsvaret blir Per Verner Rønning foretrukket framfor Brede Moe.

Den tradisjonsrike generalprøven er flyttet fra Stavanger til Loen på Nærbø. Avspark er klokka 17.45. Adressevisen sender direkte.

Rosenborg-laget:
Alexander Lund Hansen

Cristian Gamboa - Tore Reginiussen - Per Verner Rønning - Mikael Dorsin

Mikkel Diskerud - Mike Jensen - Jonas Svensson

Tobias Mikkelsen - Nicki Bille - Tarik Elyounoussi

Reserver: Daniel Örlund, Jon Inge Høiland, Brede Moe, Borek Dockal, Fredrik Midtsjø, Daniel Berntsen og Ole Selnæs.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Velger bort Dockal i generalprøven» i forumet! Diskutér «Velger bort Dockal i generalprøven» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb