English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Nordhammer åpner for å bli Rosenborg-leder
Skrevet av Thomas Myren, 5. mars 2013, 07:14

Leif Inge Nordhammer kan tenke seg å gjøre ytterligere sprang etter å ha blitt valgt som ny nestleder i Rosenborg.

- Jeg var kandidat til styreledervervet i fjor. Jeg ble spurt og sa ja. I dét ligger det å være med og bidra, noe jeg har et ønske om. Jeg har et hjerte for klubben. Hvordan det blir fram i tid, får kommende årsmøter vise, sier Nordhammer til rbkweb.no.

Valgkomiteen ønsket den gang i stedet å satse på Ivar Koteng. Nordhammer ble varamedlem da styret ble utvidet.

- Det har vært interessant. Siden vi startet opp med det første styremøtet, har mye dreid seg om økonomi. I begynnelsen av perioden var det også eiendomsprosjektet, som ble snudd om på. Etter hvert har vi penset mer og mer over på sport. Nå er det heldigvis sport det skal dreie seg om framover. Det er dét vi lever av, så det ser jeg fram til, forteller Nordhammer.

- Det er likevel fortsatt økonomiske utfordringer med et nytt minusbudsjett?

- Absolutt. Kostnadene er det vi kan påvirke mest. Inntektssida vet vi at er usikker og blir påvirket av prestasjonene og så videre. Kostnadene må fortsatt være et viktig fokusområde for oss. De skal ned, og må tilpasses tæring etter næring.

Den tidligere sjefen for lakseoppdrettsselskapet Salmar på Frøya kjøpte høsten 2011 seg inn i RBK Investor, som har finansiert kjøpene av John Chibuike og Stefan Strandberg.

Nordhammer måtte selge eierandelene sine da han ble styremedlem i fjor. Torsdag ble han altså valgt som ny nestleder.

- Jeg syns det er veldig trivelig, og jeg takker for tilliten fra medlemmene. Jeg ser veldig fram til å jobbe som nestleder i klubben, smiler Leif Inge Nordhammer.

54-åringen tar over for Morten Loktu, som i stedet blir vanlig styremedlem.

- Jeg har ikke noen spesielle tanker om dette. Vi er begge fortsatt i styret. Sjøl om rollene er litt byttet på nå, tror jeg at styret som kollegium er "steine" godt, kommenterer Nordhammer.

- Føler du at du får brukt evnene dine i RBK?

- Ja, jeg syns det. I forhold til det jeg har holdt på med - og for så vidt holder på med fortsatt, så er det mange av de samme prinsippene: Det er økonomi og organisasjon. Det handler om kultur - og vinne og tape. Jeg syns jeg har fått bruke mye av kompetansen jeg har.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Nordhammer åpner for å bli Rosenborg-leder» i forumet! Diskutér «Nordhammer åpner for å bli Rosenborg-leder» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb