English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bygger ny hall til 35 millioner
Skrevet av Thomas Myren, 26. januar 2013, 14:38

Rosenborg velger å bygge nytt på tomta der Abrahallen sto på Sveberg.


Foto: Thomas Myren

På Melhus i vente på egen hall (13.10.12)
Ny hall på Sveberg eller Tempe (07.05.12)
Vurderer helt ny fotballhall (06.02.12)

- For å få til en ny hall er vi avhengig av medinvestorer og lån. Basert på en driftsmodell med erfaringstall fra de gamle Abrahallene ser vi at det kan være en mulighet å få dette til, men det krever at andre går inn på eiersiden sammen med oss, har leder for økonomi og eiendom, Roar Munkvold, tidligere slått fast overfor rbkweb.no.

RBK velger nå å inngå partnerskap med Malvik IL, som mandag forventer å få Malvik kommune til å stille som kausjonist for et lån på fem millioner kroner. Samme dag skal Rosenborg-styret behandle saken.

- Håper mandagen gir løsning. Dersom RBK-styret gir klarsignal, har vi straks mer å gå ut fra, sier Munkvold til Adresseavisen.

Sammen skal de to klubbene stifte et aksjeselskap med egenkapital på 15 millioner kroner. Rosenborg skyter inn forsikringsoppgjøret på elleve millioner etter at plasthallen på Sveberg blåste ned romjula 2011.

Kostnaden for ny stålhall i samme utførelse som den nye "sjuerbane"-hallen på Melhus blir 35 millioner. Mellomlegget blir finansiert med lån og tippemidler.

Kunstgressbanen har ikke vært spilt på siden tak og vegger forsvant for et år siden, men kan brukes videre. Det samme gjelder garderobebygget. Produksjon og byggetid blir tolv uker, så hallen vil stå klar til bruk i høst.

Alternativet til Malvik var å bygge på Tiller i Trondheim. Der ville kostnadene blitt langt større på grunn av tomtekjøp og ingen gjenbruk av fasiliteter.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bygger ny hall til 35 millioner» i forumet! Diskutér «Bygger ny hall til 35 millioner» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb