English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Gamboa tror han må være tålmodig
Skrevet av Thomas Myren, 24. august 2012, 18:38

Cristian Gamboa tror Jon Inge Høiland inntil videre beholder plassen på et Rosenborg-lag som nekter å tape.WARSZAWA (rbkweb.no): - Det er en fornøyelse å være her. Da jeg fikk vite at Rosenborg var interessert i at jeg skulle komme hit, sa jeg "ja". Deretter ventet jeg bare på at de skulle si det samme. Over helga ble vi enige om en avtale, og jeg kunne komme hit. Det skjedde veldig raskt. Jeg er glad for å være her, smiler den nye høyrebacken.

- Hvorfor sa du "ja"?

- Fordi det er en stor klubb. For meg er det en stor mulighet å komme hit og vise meg fram. Jeg håper å få spille litt mer enn i København, og samtidig hjelpe Rosenborg med å ta tilbake seriemestertittelen.

- Hvordan har tida i Danmark vært?

- Det var litt vanskelig fordi den andre høyrebacken (Lars Jacobsen) spiller på landslaget og akkurat nå er han også kaptein. Han kommer til å spille hver kamp framover.

- Hvordan ser du på mulighetene for å få fast plass på RBK?

- Det blir vanskelig fordi de spiller veldig bra for tida. Men jeg håper de gir meg en sjanse til å vise meg fram. Jeg får bare vente - det er ikke noe problem. Jeg tror jeg vil få flere sjanser her enn i København.

- Det vil bli mange kamper i høst om det blir europaliga.

- Vi er veldig nærme. Det var vanskelig mot Legia, så 1-1 er et godt resultat. Vi har overtaket foran hjemmekampen. Som du sier, kommer det i så fall til å bli mange forandringer på laget utover. Så jeg håper å få spille.

Debuten blir uansett tidligst mot Stabæk 3. september siden han ikke rakk å bli spilleklar til helga samtidig som etterpåmelding i europaligaen bare er aktuelt før første kamp i hver runde.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Gamboa tror han må være tålmodig» i forumet! Diskutér «Gamboa tror han må være tålmodig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb