English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Vurderte å ta av Dockal
Skrevet av Thomas Myren, 23. august 2012, 22:33

Jan Jönsson var redd for at Borek Dockal skulle bli utvist. Heldigvis fikk tsjekkeren fullføre mot Legia.WARSZAWA (rbkweb.no): - Jeg hadde noen funderinger på om jeg våget ha Dockal på banen. Han hadde gult kort, og var innblandet i en situasjon der jeg vet han kan bli straffet på bortebane. Nå ble det derimot ingen protester, men det skal ikke så mye til, sier Jönsson.

- Men han er i form og i flytsonen. Det ville vært synd å ta ut en sånn spiller, fordi han kan både slå innlegg og få ballen over mållinjen. Så var det det siste som inntraff: Det er en andreball han tar i mot, og skyter i mål.

- Hva har du å si om 1-1?

- Vi møter et bra lag, men følger planen ganske så godt. Vi er disiplinerte forsvarsmessig og ganske kompakte. Vi jobber riktig der, men våger også å holde i ballen og være offensive. Vi har et ballinnehav der vi veksler mellom å ha tålmodighet og bearbeide dem gjennom å ha ballen på midten og bytte kant, og å være direkte på Tarik og Rade. Det var en bra miks.

- Det ble mye langt mot Elyounoussi i 1. omgang.

- Det vil vi unngå. Men jeg syns Tarik var veldig flink til å springe på rett side av forsvareren. Stefan traff godt med lange baller som gikk bort fra motstanderen. Vi startet med Tarik fordi vi ville ha baller i dette rommet ved siden av eller i bakrom. Hadde vi ønsket å treffe et annet rom, hadde vi brukt Rade.

- Legia presset i starten, men så tok dere over før de scoret.

- Ja, vi føler at målet kom på feil tidspunkt - men det gjør det alltid. Vi hadde hatt en litt lengre og bra periode, der vi våget å holde i ballen.

- Hva gjør dere bra utover kampen?

- Jeg sa i pausen at jeg trodde vi skulle orke mest: Vi så bra ut fysisk.

- Hvordan syns du den nye midtbanen med Diskerud fungerte?

- Det var bra balanse. Jonas og Mix var dyktige der.

- Den gode følelsen fortsetter altså for Diskerud?

- Ja, jeg syns det. Han hadde gode 30 minutter i Sogndal, der han var rolig med ballen. Jeg fikk det jeg ville fra ham i dag med klokt forsvars- og posisjonsspill. Han vant de duellene han skulle vinne, og var orientert og våget å holde i ballen littegrann.

- Hvordan ser du på returkampen?

- Vi fikk den samme starten mot Servette også, og det blir ingen kamp der vi sikter oss inn på 0-0 for å ta oss videre. Vi er offensive, men det gjelder å være veldig kloke også på Lerkendal.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Vurderte å ta av Dockal» i forumet! Diskutér «Vurderte å ta av Dockal» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb