English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Elyounoussi kunne ha kommet i fjor
Skrevet av Thomas Myren, 9. august 2012, 21:55

Tarik Elyounoussi var sterkt ønsket av Rosenborg allerede i fjor vinter.


Foto: Thomas Myren

- Beste angriperen i Norge

Født: 23.02.88
Fødested: Al Hoceima, Marokko
Høyde/vekt: 172 cm / 66 kg
Posisjon: angrep
Tidl. klubber: Nylende, Trosvik, Heerenveen, Lillestrøm og Fredrikstad
Kamper/mål 2012: 16/7
Kamper/mål totalt: 127/43
A-landskamper/mål: 10/4
Statistikk
- Interessen har vært der lenge - det er lenge, lenge siden jeg hørte om den. Jeg har jo egentlig hatt som mål å spille i utlandet, men jeg syns Rosenborg kom med et veldig bra sportslig tilbud, som jeg mener er bra for min videreutvikling. Jeg har lyst til å komme hit for å bidra med det jeg kan, sier Elyounoussi til rbkweb.no.

- Du kunne altså ha kommet hit tidligere?

- Ja, jeg kunne det for så vidt: Før returen til Fredrikstad, da jeg kom hjem fra Nederland. Men da var det mange følelser i favør Fredrikstad. Jeg var litt lei fotball, og hadde lyst til å komme hjem for å ha trygghet. Planen var å spille på seg selvtillit igjen og komme på landslaget. Den planen har jeg lyktes med. Da er det riktig å ta et nytt steg videre i karrieren. Jeg føler at Rosenborg er et steg oppover.

- Hvorfor?

- Jeg syns Rosenborg har noe på gang. Jeg mener det er Norges beste fotballag, og jeg har lyst til å være med på dette prosjektet som de har startet. De har både hentet Mix og Tore, som jeg syns er gode fotballspillere. Og så har de et godt lag fra før av. Det er også muligheter for å spille i europaligaen. Jeg gleder meg og er veldig spent.

- Hva betyr nettopp muligheten for å få spille i Europa?

- Det er en viktig erfaring å få med seg, det å spille mot europeiske lag. Det er et lite avbrekk fra Tippeligaen. Og ikke minst kan man ta med seg erfaringer fra kampene i Europa. Det har jeg veldig lyst til å være med på.

- Dessuten kan du bli seriemester?

- Det er uvant å være med på et lag som kjemper om gull. Jeg har alltid vært med og kjempet "nedi der". Det blir spennende, og jeg har veldig lyst til å bidra med mitt for å få Rosenborg til å ta gull. Det er dét som er målet for meg i hvert fall denne sesongen, og dét bør det være for laget også: Å være med og kjempe om gull. Det vil være morsomt.

- Hvilken posisjon ser du for deg i 4-4-1-1-formasjonen?

- Nå har jeg ikke snakket med Jönsson ennå, men jeg kan både spille kant, spiss og hengende spiss. Det er forskjellige posisjoner jeg kan spille, men jeg vil helst være foran og score mål.

- Hva tenker du om å få Jönsson som trener?

- Jeg har hørt veldig mye bra. Han gjorde veldig mye bra i Stabæk, og jeg har hørt mye fint om ham. Så jeg gleder meg til å samarbeide med ham.

- Nå blir det debut mot Sogndal.

- Ja, det begynner allerede på søndag. Den kampen er jeg klar for!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Elyounoussi kunne ha kommet i fjor» i forumet! Diskutér «Elyounoussi kunne ha kommet i fjor» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb