English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Endelig debut for Berntsen
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 20. juni 2012, 21:16

En nervøs Daniel Berntsen fikk endelig sin debut for Rosenborg i en offisiell kamp. I tillegg fikk også Magnus Blakstad sin debut.


Foto: Thomas Karlsen
- Dette var veldig moro. Jeg har ventet på dette lenge og kjente det godt når jeg løp inn på bana - jeg var bra nervøs ja, smiler Daniel Berntsen etter sine først 20 minutter på Lerkendal.

Han ble hentet til Lerkendal med store forventninger både fra supportere, klubb og seg selv. Starten på Trondheimsoppholdet ble ikke som ventet, og spilleren måtte trekke til Fredrikstad for å spille førstelagsfotball i vår. Nå er Berntsen tilbake på Lerkendal og er meget fornøyd med det.

- Jeg har ikke fått det til i kampsituasjon og derfor følt meg litt "nede". Så fikk jeg turen til Fredrikstad og bygd meg selv litt opp igjen. Det var viktig for meg. Jeg har lært mye og er glad for å være tilbake igjen i Rosenborg nå. Jeg gleder meg stort til resten av sesongen her.

Berntsen var nære scoring i debuten sin, men ble stoppet av fingertuppene til Kvik sin gode reservemålvakt.

- Det var et ganske godt treff og jeg trodde vel egentlig den skulle gå inn, men vi får gi skryt til målvakten i stedet som var på den, smilte en godt fornøyd debutant.

Fornøyd Jönsson
- Det har vært en nyttig periode for Daniel i Fredrikstad med mye spilletid. Nå er han tilbake fordi vi mener han har gode muligheter for spilletid den kommende tiden for oss. Vi har stor tro på Daniel, understreker Jan Jönsson som var fornøyd med innsatsen Berntsen la for dagen i de 20 minuttene han fikk spille.

- Daniel kan spille på flere posisjoner, men jeg vil gjerne ha han så langt frem i banen som mulig slik at vi får benyttet hans lave tyngdepunkt og teknikk. I tillegg er han en god fremspiller med avslutningsferdigheter som gjør at han kan komme med store offensive bidrag. Det så vi i dag hvor jeg synes han er bra.

Trodde veien til A-laget ville være kortere
I likhet med mange andre trodde Daniel Berntsen at han ville få godt med sjanser til å vise seg frem for Lerkendalpublikummet i vår. Det skjedde ikke.

- Jeg trodde nok at jeg ville få flere sjanser tidlig i sesongen enn hva jeg fikk. Men så fikk jeg et alternativt tilbud i Fredrikstad da det ikke slo til og det er jeg glad for nå. Skjedd er skjedd og jeg skal jobbe steinhardt for å ta nye steg og få flere sjanser i RBK-drakt i Tippeligaen utover høsten.

Enda en debut
Også Magnus Blakstad fikk sine første minutter på A-laget. 1994-modellen fikk prøve seg sentralt på midtbanen det siste drøye kvarteret av kampen.

- Magnus har dessverre vært ute med skade i det siste. Han viste veldig mye spennende tidlig i vår, og er en spennende type vi ønsker ha med mer på førstelagstreningene fremover. Vi følte det var riktig å slippe han til litt i kamp i dag, forklarte Jönsson.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Endelig debut for Berntsen» i forumet! Diskutér «Endelig debut for Berntsen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb