English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Dockal har ikke hørt fra Tsjekkia
Skrevet av Marius Dahl, 15. mai 2012, 23:05

Midtbanejuvelen tror ikke på spill for landslaget i nær fremtid, til tross for suksess i Norge.


Foto: Thomas Karlsen

- Virkelig? Det visste jeg ikke. Tusen takk, det var artig! sa Borek Dockal da han fikk høre at RBKweb-forumet kåret han til månedens spiller for april. Han syntes selv han har forbedret seg siden i fjor.

Til tross for godt spill i Tippeligaen har telefonen fra hjemlandets forbund latt vente på seg. Han var tilsynelatende aldri særlig aktuell for EM-troppen, som ble tatt ut i går.

- Jeg har ikke hørt noe fra dem, men jeg får uansett ikke noen sjanse før etter EM. Det kommer litt an på resultatene: Er de dårlige er det kanskje på tide med en ny generasjon i Tsjekkia, tror Borek Dockal.

Han var kaptein på U21-landslaget i fjor sommer og ble kåret til turneringens beste spiller i EM. Dockal er overrasket over at han ikke har fått sjansen med A-laget.

- Jeg håper det, men jeg tror ikke de følger meg så tett nå. Det er uansett ikke noe jeg kan bestemme, sier Dockal.

At Dockal spilte U21-EM i fjor sommer preget høsten hans skal vi tro tsjekkeren selv. Han leverte en frisk åpning i sin debut mot Molde i august, men mener selv han kunne gjort det bedre senere.

- Det var en tøff sesong for meg, siden jeg spilte U21-EM på sommeren og kom rett hit etter det. Til slutt ble det en del kamper, så det ble tøft fysisk. Jeg tror jeg kan gjøre det bedre i år, på bakgrunn av det, sier han.

- Har du blitt bedre i år?

- Jeg syntes det i hvert fall, men det varierer jo litt med hvordan vi spiller. Jeg syntes vi gjør det bra for tiden og da er det naturligvis lettere for meg å prestere, sier han.

Dockal mener spillestilen har mye å si, men han vil ikke kommentere for mye rundt den så tidlig i sesongen.

- Vel, det er vanskelig å si så tidlig. Men jeg vet at vi har potensiale til å spille bedre enn det vi har vist til nå. Resultatene har vært bra syntes jeg, men vi kan spille bedre. Dessuten kan vi score mye mer, vi skaper jo veldig mange sjanser. Her kan vi forbedre oss, sier tsjekkeren.

I morgen spiller midtbanespilleren sin første 16. mai-kamp. Han forteller at han har hørt om tradisjonen og håper nå at det vil lokke flere på kamp igjen, også senere i sesongen.

- Jeg kjenner til tradisjonen, så jeg håper det kommer en del folk i år også. Forhåpentligvis kan vi få flere tilskuere i de andre kampene også, forteller han.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Dockal har ikke hørt fra Tsjekkia» i forumet! Diskutér «Dockal har ikke hørt fra Tsjekkia» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb