English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Aasbak håper på ny vår
Skrevet av Thomas Myren, 1. mai 2012, 22:27

Christoffer Aasbak var med i kamptropp allerede for to år siden. Så ble det stille helt til i kveld. Etter debuten mot Tiller håper han å spille seg nærmere videre Rosenborg-framtid.


Foto: Thomas Myren

Født: 22.07.93
Høyde/vekt: 187 cm / 72 kg
Posisjon: venstreback/-ving
Tidl. klubb: Byåsen
- Jeg var med litt i fjor, men det har ikke vært så mye etterpå. Nå skal jeg få til å komme med på treninger med A-laget igjen. Det er målet mitt, sier Aasbak til rbkweb.no.

- Hvordan føler du nivået er?

- Alt går jo mye fortere, og du må ha hodet på rett plass, for å si det sånn: Du må tenke mye fortere.

- Jeg kom inn på venstre midtbane i dag - jeg er jo venstreback, men herregud; det har ikke noe å si hvor jeg kommer inn, bare jeg får spille. Jeg tar alt som en bonus, smiler han.

Aasbak var med på benken mot Aalesund allerede i april 2010. Et lite år senere spilte han treningskamp mot Bodø/Glimt.

Deretter har sisteårsjunioreren vært ute av det gode selskap. Men i kveld ble det endelig offisiell debut med en hel omgang mot Tiller inkludert målgivende heading på 6-0-målet til Jonas Svensson.

- Jeg var på juniortrening i morges. Trond Nordsteien ringte meg etter treninga, og sa at jeg skulle være med. Det var kjempeartig, forteller Christoffer Aasbak.

- At uttaket kom på kort varsel hadde ingenting å si?

- Nei, herregud. Dette er kjempemotivasjon. Jeg skal bare stå på videre nå, og så håper jeg at det kommer mange sånne sjanser utover.

- Hva syns du om kampen?

- Det var viktig å få mål tidlig, fordi da fikk vi kampen sånn vi ville. Det er bare å spille på det vi er gode på, og da kommer målene - det renner bare inn.

- Jaget dere tosifret seier ei stund?

- Nei, vi prøvde bare å angripe og sette flest mulig av sjansene. Så får vi bare telle opp til slutt. Det er ikke så viktig så lenge vi vinner.

- Hva skjer videre for din del?

- Det er som jeg sa tidligere; en kjempemotivasjon at Janne ville ha meg med. Så får jeg bare stå på videre og spille i 2. divisjon, og så kanskje det blir lagt merke til?


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Aasbak håper på ny vår» i forumet! Diskutér «Aasbak håper på ny vår» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb