English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Godt for selvtilliten
Skrevet av Marius Dahl, 1. mai 2012, 20:30

Fredrik Midtsjø startet for første gang i cupkampen på Tiller, og takket for tilliten med to mål.


Foto: Thomas Myren
- Det første er ganske enkelt – på fint innlegg fra Borek Dockal. Nummer to er jeg mer fornøyd med, der jeg og Jonas får til et fint samspill og jeg bare trenger å tuppe den i mål. Jeg er selvfølgelig fornøyd med to mål, sier "debutant" Fredrik Midtsjø i garderoben på Tonstad skole.

1993-modellen scoret etter 14 og 69 minutter - Rosenborgs andre og sjuende mål i 8-0-seieren over 3. divisjonslaget.

- To mål i dag hjelper mye på selvtilliten. Kampen i dag var en god sjanse til å vise meg frem, jeg har jo ikke fått all verdens spilletid i Tippeligaen så langt. Jeg føler jeg grep den sjansen, sier han.

Midtsjø bidro godt i vinterens treningskamper, men har ikke fått spille noen av de seks første kampene i årets Tippeliga.

- Det kunne vært mer, ja. Noen innhopp ble det jo i fjor, i all hovedsak på hjemmebane. At jeg bare har blitt med på én bortekamp skyldes kutting – nå har vi kun med 17 spillere på bortebane, sier Midtsjø, som ikke har spilt siden han fikk ti minutter som innbytter hjemme mot Start i september i fjor.

Unggutten trives aller best på midtbanen og mener han er mest konkurransedyktig på den offensive biten.

- Jeg liker meg best på den sentrale midtbaneplassen, men venstre går helt fint det også. Bare jeg får spille er jeg egentlig fornøyd, sier han.

Tross lite spilletid så langt vil ikke Midtsjø vurdere å utlånsavtale lik den Daniel Berntsen gikk inn i april.

- Det er ikke noe jeg tenker på nå. Hvis jeg fortsetter å benkes og ikke får spille må jeg vurdere det, men det tenker jeg foreløpig ikke noe særlig på, sier Midtsjø, som feiret arbeiderdagen med sitt andre og tredje mål for Rosenborg. Det første også i storseier, mot mer meritterte Odd Grenland (7-0).


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Godt for selvtilliten» i forumet! Diskutér «- Godt for selvtilliten» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb