English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Byåsen 0-1
Skrevet av Thomas Myren, 20. januar 2012, 20:26

RBK sparket i gang skuddåret med nok et tap mot en byrival.


NYTTÅRSØNSKE: "Svart og kvitt gull" var håpet før avspark. Foto: Thomas Myren

- Det ligger i hodet
RBK skapte knapt sjanser
- Prøver å vise en god figur


0-1-tapet for Byåsen fulgte opp 2-4 for Ranheim i forrige treningskamp. Dessuten måtte RBK som kjent ha ekstraomganger for å slå nettopp Byåsen ut av NM i fjor.

Rosenborg manglet nøkkelspillere som landslagsopptatte Markus Henriksen, småskadde Rade Prica og John Chibuike samt farangsyke Jim Larsen og Simen Wangberg, men opptredenen var uansett pinlig.

- Jeg føler det ligger i hodet. Det er ikke resultatet som er viktigst i sånne kamper; det er prestasjonene. Jeg syns ikke vi kan være så veldig fornøyde med denne prestasjonen. Jeg syns rett og slett ikke det er god nok innsats, sa Ole Selnæs til rbkweb.no.

- Hva blir den spillemessige konsekvensen?

- Hvis vi ikke er helt med i hodet, så kommer ikke spillet heller. Så enkelt er det. Vi må være på plass, slo han fast.

17-åringen var sammen med Fredrik Midtsjø et friskt pust i 2. omgang, men RBK sleit. To småfarlige headinger fra Mushaga Bakenga og Mohammed-Awal Issah etter halvspilt omgang var alt Rosenborg skapte før pause, og i fortsettelsen var egentlig et skudd fra Per Verner Rønning det skumleste.

I stedet ødela Asgeir Snekvik igjen med sitt cornermål etter en time. RBK-dödaren imponerte med KIL/Hemne i 2007 før han sjokkerte med Kristiansund i 20008. Han var også med i den nevne cupkampen i fjor.

- Ved noen tilfeller slapp de for enkelt til. Spesielt etter målet hadde vi en svak periode, der de hadde noen sjanser, konstaterte Jan Jönsson.

- Vi kom ikke til så mange klare sjanser. Det var for omstendelig i 1. omgang, og vi tok oss for god tid. Det blir for mye på tvers med noen ekstra tilslag på ballen. Vi ønsker høyere balltempo, og vi fikk det i 2. omgang. Men da var vi ikke skjerpede nok i angrepene, analyserte treneren.

Kampfakta

ROSENBORG0-1Byåsen
Asgeir Snekvik 63

Fredag 20. januar 2012 18:00
Treningskamp, Lerkendal kunstgressbane
400 tilskuere

Rosenborg [4-4-2]
Erik Bråthen - Morten Moldskred, Jon Inge Høiland, Per Verner Rønning, Mikael Dorsin - Borek Dockal (Fredrik Midtsjø 46), Jonas Svensson, Mohammed-Awal Issah, Daniel Fredheim Holm (Gjermund Åsen 80) - Mushaga Bakenga, Daniel Berntsen (Ole Selnæs 74)

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttede reserver: Daniel Örlund og Lars Arne Togstad


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Byåsen 0-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Byåsen 0-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb