English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Issah sliter med ryggen
Skrevet av Thomas Myren, 15. oktober 2011, 12:36

Mohammed-Awal Issah kunne ikke trene i dag, men spiller trolig mot Aalesund.

VS.


- Han har hatt litt problemer med søvnen i natt, så vi sendte ham hjem. Han har fått behandling, så nå blir det å få sove og få behandling igjen i morgen. Vi håper og tror det skal gå bra, sier Jan Jönsson til rbkweb.no.

Midtbanespilleren fikk en strekk i ryggen under styrketrening på mandag, men har kunnet trene deretter. Det var altså først i dag han sto over trening.

- Han har trent, men i natten var altså besværlig, kommenterer Jönsson.

Dersom ikke hvile hjelper for Issah, blir Morten Moldskred erstatter. I så fall blir Jonas Svensson skjøvet inn på sentral midtbane sammen med Markus Henriksen, som er tilbake etter karantene mot Lillestrøm.

Det kan igjen bli et midtbaneslag mot Aalesund. I NM-kvartfinalen ble RBK tidvis duellert ut av stilen, og sunnmøringene snudde 0-1 til 3-1.

- Vi gjorde det dessuten vanskelig for oss sjøl med å bli ti mann, konstaterer Jönsson, og tenker på utvisninga til Mohammed-Awal Issah.

- Vi er forberedte på at det kan bli tøffe tak igjen. Vi må takle også det fysiske spillet, og det tror jeg vi gjør: Vi er i bra slag både spillemessig og fysisk.

Per Verner Rønning ble operert for idrettsbrokk forrige fredag, og ga seg tidlig på treninga i dag. Simen Wangberg spilte én omgang for RBK2 på mandag etter lårstrekken.

- Det blir for tidlig for dem å være med i kamptroppen, men jeg tror de blir hele og friske til neste uke, kommenterer Jan Jönsson.

Erik Bråthen er syk, og Even Barli er derfor aktuell som reservekeeper. Ellers har ikke Jönsson så mange bekymringer:

- Vi er veldig sugne på kamp igjen. Det er to uker siden sist, og jeg merker det på treningsfeltet. Det har vært bra med konsentrerte og fokuserte treninger. Så er vi sugne på å gå ut og prestere igjen, slår han fast.

Avspark på Lerkendal er klokka 20. TV2 er kanalen.

Trolig Rosenborg-lag:
Daniel Örlund

Mikael Lustig - Jim Larsen - Alejandro Lago - Mikael Dorsin

Borek Dockal - Markus Henriksen - Mohammed Issah - Jonas Svensson

John Chibuike
Rade Prica

Reserver: Erik Bråthen/Even Barli, Jon Inge Høiland, Fredrik Winsnes, Fredrik Midtsjø, Morten Moldskred og Mushaga Bakenga.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Issah sliter med ryggen» i forumet! Diskutér «Issah sliter med ryggen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb