English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Vålerenga - Rosenborg 1-0
Skrevet av Thomas Myren, 25. september 2011, 22:04

RBK maktet aldri å slå tilbake, og tapte sin første seriekamp på to måneder.


Foto: Thomas Karlsen

- Siste finishen manglet
- Ikke store nok sjanser
Bilder fra Vålerenga - Rosenborg


OSLO (rbkweb.no): - Vi taper ufortjent. Vi er kanskje ikke gode nok til å vinne, men vi fortjener minst ett poeng. Jeg syns vi har det meste av kampen. De skaper ikke noe særlig med sjanser; de har én sjanse til i 2. omgang. Det siste kvarteret sparker de bare ballen unna. Vålerenga har nok ikke helt dagen, men de har flyt som klarer å vinne. Sånn er det, konstaterte Jon Inge Høiland.

Gudbrandsdølen var endelig frisk i ankelen og spilte sin første kamp siden 18. april som vikar for suspenderte Jim Larsen. Halvveis måtte han i stedet ta over på høyreback for en småsyk Mikael Lustig mens en bortimot friskmeldt Per Verner Rønning kom inn i midtforsvaret.

Lustig ble stående igjen som en slags synder etter seiersmålet til VIF like før pause, da han slapp markeringa på André Muri på corner.

- Lustig kjente seg litt utmattet, og sleit også ellers. Han kunne ikke trene i går, og har hatt noe i kroppen hele uka. Han var sluttkjørt, og det påvirket kanskje situasjonen, kommenterte Jan Jönsson.

Markus Henriksen kunne ha utlignet ganske umiddelbart, men veggspillet med Borek Dockal endte bare med et tøffelskudd rett på Lars Hirschfeld.

Tidlig i 2. omgang greide Rade Prica nesten å styre inn et innlegg fra Dockal, men deretter uteble de ordentlig store sjansene helt fram til Dockal traff utsida av stolpen mens Jonas Svensson nesten fikk stupheadet inn utligninga.

- Det manglet litt i noen avgjørende pasninger: Markus Henriksen frispilte Rade, men ballen ble litt for lang. Også da Rade gikk i keeper, ville jeg ha hatt en mer presis pasning. Noen sånne situasjoner hadde vi, sa Jönsson.

Etter 79 minutter fikk Fredrik Stoor sitt andre gule kort, men RBK-spillerne maktet ikke å utnytte at sin tidligere lagkamerat var utvist i det veldig intensive oppgjøret.

- Jeg er misfornøyd med opptredenen vår i sluttminuttene og på overtid. Vi blir utålmodige og pumper langt. Vi kunne godt ha spilt oss fram til i det minste gode innleggssituasjoner, sånn som vi hadde gjort tidligere i kampen. Å gi bort unødvendige frispark og la tida gå, fins det ingen anledning til. Vi får lære oss, sa Rosenborg-treneren.

PS! Markus Henriksen fikk sitt tredje gule kort, og må stå over mot Lillestrøm.
PPS! Daniel Fredheim Holm var tilbake på banen etter leggstrekken han pådro seg mot AEK Larnaka.

Kampfakta

Vålerenga1-0ROSENBORG
André Muri 35

Søndag 25. september 2011 20:00
Tippeliga, Ullevaal stadion, Oslo
18 262 tilskuere

Rosenborg [4-4-2]
Daniel Örlund - Mikael Lustig (Per Verner Rønning 46), Jon Inge Høiland, Alejandro Lago, Mikael Dorsin - Borek Dockal, Markus Henriksen, Mohammed-Awal Issah, Jonas Svensson (Daniel Fredheim Holm 86) - Rade Prica, John Chibuike

Gult kort RBK: Mohammed-Awal Issah, Borek Dockal og Markus Henriksen

Ubenyttede reserver: Erik Bråthen, Fredrik Winsnes, Morten Moldskred og Mushaga Bakenga


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Vålerenga - Rosenborg 1-0» i forumet! Diskutér «Vålerenga - Rosenborg 1-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb