English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Har funnet bakrommet
Skrevet av Thomas Myren, 19. september 2011, 22:39

Rade Prica føler han nå får veldig god hjelp i angrep.


Foto: Thomas Karlsen

- Det er viktig at det ikke bare er jeg som tar løpene i bakrom; at de andre spillerne også kommer, slår Prica fast overfor rbkweb.no.

- Vi har sett i de siste kampene at Markus kommer på veldig bra løp. Det er viktig at også midtbanespillerne kommer i bakrom. Vi kan skape store rom når jeg møter: Det er ofte at begge midtstopperne konsentrerer seg om meg, og da åpner det seg rom til de andre, forklarer han.

Toppscoreren fant ikke sjøl veien til mål mot Start, men var likevel godt fornøyd etter 4-1-seieren.

- Det var "riktig kul" å spille i dag. Vi skaper mange målsjanser, og kan fort gjøre enda flere mål. Det hadde vært optimalt. I de forrige kampene gjorde vi mål på stort sett alle målsjansene vi hadde, og det hadde fort kunnet bli både fem, seks og sju mål også i dag.

- Du hadde fine pasninger på de to første målene til Chibuike.

- Jeg ser han kommer på to riktig bra løp. Starts midtstoppere er ikke de aller hurtigste, og John har veldig bra fart. Det er bare å utnytte.

- Hva har du å si om prestasjonen hans?

- Han er veldig lett å spille i hop med. Han kan gjøre det lille ekstra, og dribler godt. Det er viktig å ha noen sånne spillere i laget. Tidligere hadde vi Per, som kunne stikke og drible av, men etter han dro har vi ikke hatt helt den spillertypen. John er både målfarlig og bra til å drible.

- Jeg visste det fra før: Det har vært synd at han har måttet spille i Häcken - sjøl om han gjorde det bra der. Nå har han kommet til en bra klubb, der han kan utvikle seg enda mer.

- Også Issah og Dockal var gode?

- Ja, jeg er veldig imponert over Issah i dag. Det var hans klart beste kamp. Han vant alt på midten. Også på baller man tror han ikke rekker, så var han der. Dockal gjorde også en riktig bra kamp. Vi har tre bra spillere der.

- Nye Rosenborg står fram?

- Det er en litt annen dimensjon.

- Godt å ha med seg i avslutninga?

- Absolutt. Nå er det bare serien vi skal konsentrere oss om, og det er bare å fortsette i den flyten vi er i.

- Hvor langt kan dere nå?

- Vi har sagt at vi skal sikte på medalje. Det er så mye jeg kan si akkurat nå...

- Molde kan plutselig bare være seks poeng foran.

- Det er ikke seks poeng nå. Vi har noen hengekamper som skal spilles. Men ingenting er umulig. Det har hendt større undre. For at vi skal kunne hente inn de poengene, må vi nok vinne resten. Molde må også få noen tap. Det er ikke verdens letteste oppgave. Vi sikter mot medalje i alle fall.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Har funnet bakrommet» i forumet! Diskutér «Har funnet bakrommet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb