English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Brikkene har falt på plass
Skrevet av Thomas Myren, 19. september 2011, 22:38

John Chibuike kom naturligvis i fokus etter hjemmedebuten sin, men Jan Jönsson peker på flere viktige faktorer etter seieren over Start.


Foto: Thomas Karlsen

- Det er veldig gledende for John. Jeg syns også Issah gjør en veldig bra kamp. Dockal er også bra. De nye brikkene sammen med resten av laget lover bra, syns Rosenborg-treneren.

- Hvorfor funker det så bra i dag?

- Det er nok litt mentalt. Jeg sa etter Odd-kampen, at om det hadde vært den femte seieren på rad, så kunne det ha vært en risiko for at man ble litt høye i hatten etter 7-0. Jeg minnet spillerne om dette, men det var allerede fokus på neste kamp. Etter 6-0 i den, var det en ny risk.

- Samtidig har de nye brikkene gjort at det har vært litt ekstra fokus på at samspillet skal fungere.

- Du skulle gjerne ha hatt de nye spillerne på plass allerede i vinter?

- Det ville ha vært bra, men nå vil jeg framfor alt tenke framover. Iblant er det riktig å se litt bakover, men det er ikke tid for å gjøre det nå. Det kan vi gjøre i desember. Vi får brase på, og ville forbedre oss, svarer Jönsson.

Espen Hoff kunne ha sendt Start i en tidlig ledelse, men Daniel Örlund reddet mesterlig. I stedet tok Rosenborg over.

- Det er bra de ikke fikk uttelling på sin første sjanse. Deretter har vi mange klare målsjanser. Vi er ikke effektive i dag, men veldig lovende i spillet, konstaterer Jönsson.

- Var det litt nervøst på stillinga 2-1?

- Jeg skal ikke stå her og si at det var sånn og sånn i noen minutter og at vi hadde flaks der og der. Fordi det var bra.

- John Chibuike får gjøre tre mål, og det er bra. Så har han også fint samarbeid med de andre. Det som gleder aller mest, er at det sitter fint mellom ham og Rade. Vi så en del tendenser mot Sarpsborg, og i dag fikk vi se enda mer uttelling.

Hjemmedebutanten ble byttet ut til stående applaus.

- Han fikk en tendens til krampe, og derfor ville jeg raskt ta ham av, forklarer Jönsson.

Med to kamper mer spilt ligger Molde nå tolv poeng foran.

- Vi er ferdig med å møte Molde i år. De er dyktige, og har vært det hele året. Jeg gleder meg mest over prestasjonene, og det er det eneste vi kan sysle med, kommenterer sjefen på Lerkendal.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Brikkene har falt på plass» i forumet! Diskutér «Brikkene har falt på plass» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb