English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Tøft siste oppdrag for Skjelbred
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 28. juli 2011, 00:16

Til tross for et vanskelig utgangspunkt har Per Ciljan Skjelbred fortsatt god tro på at han blir med på å sende RBK et steg nærmere Champions League.


Foto: Thomas Karlsen

3. kvalikrunde til Champions Leage. Første kamp hjemme mot Viktoria Plzen. Tap 1-0. En stor brent sjanse og et slag i hodet med påfølgende svimmelhet. Det ble med andre ord ikke den avskjeden med Lerkendal Per Ciljan Skjelbred hadde håpet på.

- Det ble ikke den kampen vi hadde håpet på, nei. Vi åpner bra, men så lar dommeren kampen stoppe opp i 10 minutter. Da kommer vi ut av rytmen, slipper inn et mål og blir jagende mot en bra motstander etter det, konstaterte Skjelbred, som likevel ser lyst på mulighetene til å gå videre:

- Vi gjorde det vanskelig for oss selv, men i 2. omgang dominerer vi og bør score. Jeg brenner jo blant annet en stor mulighet selv også. Dette er ikke over, og vi skal gjøre alt på å avgjøre dette på bortebane, fastslo den kommende Hamburg-spilleren til rbkweb.no etter kampen.

Og for de av dere som er bekymret for hvilken norsk klubb Per Ciljan velger den dagen han retunerer til Norge sender hovedpersonen følgende hilsen:

- Dere slipper nok å se meg i en annen norsk klubbdrakt enn Rosenborg sin, ja. Det er Rosenborg som er klubben min. Jeg vil samtidig takke supporterne for støtten gjennom alle disse årene: Dere er fantastiske!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Tøft siste oppdrag for Skjelbred» i forumet! Diskutér «Tøft siste oppdrag for Skjelbred» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb