English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Framskynder ikke overgangen
Skrevet av Thomas Myren, 6. juli 2011, 00:35

Per Ciljan Skjelbred er enig med Hamburg om fireårskontrakt, men verken spilleren eller hans nye arbeidsgiver kommer til å diskutere Rosenborg-kravet om å utsette klubbskiftet i én måned.

Skjelbred til Hamburg (04.07.11)


Foto: Thomas Karlsen
- Det er helt usannsynlig at Per går til HSV før 1. august. Vi har hele tiden hatt som premiss at Rosenborg skulle beholde Per frem til det norske vinduet åpner igjen. Det er altså ikke et spørsmål om penger, sier agent Lars Petter Fosdahl til rbkweb.no.

Han var sammen med klient Skjelbred og rådgiver Andreas Ekker tirsdag i Hamburg, der den ferske bundesligaproffen besto den medisinske testen og sluttførte forhandlingene om sine personlige betingelser.

- HSV og Per er enige. Detaljene det refereres til er av mer formell art og blir klare i løpet av morgendagen, forklarer Fosdahl.

Klubbene skal være enige om å bli enige, så det ligger i kortene at tyskerne dermed har innfunnet seg med at Skjelbred forblir Rosenborg-eiendom til 3. kvalifiseringsrunde til Champions League er ferdigspilt. Dette til tross for at Hamburg begynner sesongen allerede 5. august med kamp mot regjerende mester Borussia Dortmund.

Overgangssummen skal være på rundt sju millioner kroner for spilleren med seks måneder igjen av kontrakten.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Framskynder ikke overgangen» i forumet! Diskutér «Framskynder ikke overgangen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb