English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ikke i nærheten
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 16. mai 2011, 21:23

Markus Henriksen var dønn ærlig i sin beskrivelse av Rosenborgs prestasjon dagen før dagen.


Foto: Thomas Karlsen

90 minutter foran en nesten fullsatt Lerkendal ga ingen hjemmepoeng og knapt antydninger til Rosenborgsjanser. Alt i alt lite å si på at Haugesund vant kampen. Med noe som må være tidenes svakeste 16. mai av RBK, var spillerne ikke nådige i sin omtale av egne prestasjoner etter kampen.

- Noe av det dårligste jeg har vært med på - jeg skjønner godt at publikum piper, sier Markus Henriksen til rbkweb.no.

- Jeg har aldri vært med på en så tam kamp fra vår side. Vi skaper ikke en eneste sjanse. Dette er ikke i nærheten.

Fredirk Winsnes føler at den svake gjennomføringen av kampen delvis kan forklares ut ifra lagets svake prestasjoner i sesongens innledning.

- Vi har få gode erfaringer fra årets seriestart å ta med oss. Så når vi ikke har flyt fra start av kampene så klarer vi heller ikke å male på som vi kanskje hadde gjort med en god seriestart. Vi tror liksom ikke at "denne kampen snur vi slutt", som vi trodde i hver eneste kamp vi kom under sist sesong, beskriver Winsnes, som heller ikke imponerte noen gjennom sine prestasjoner mot Haugesund.

- Det går for tregt, for mye sideveis. Vi virker stressa, og gjør for mange enkle feil. Vi har rett og slett mye å jobbe med fremover, konstaterer Markus Henriksen, som likevel klarer å grave frem noe positivt ved seriestarten 2011:

- Det er jo mange resultater som har gått vår vei i de andre kampene. Det gjør at det er kort vei opp til toppen av tabellen. Så her er ingenting avgjort. Begynner vi å plukke poeng jevnlig, så er vi med igjen temmelig fort, avslutter han svært skuffet.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ikke i nærheten» i forumet! Diskutér «- Ikke i nærheten» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb