English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Jönsson: - For spente spillere?
Skrevet av Thomas Myren, 16. mai 2011, 21:17

Resultatet mot Haugesund var svært tungt å svelge for Jan Jönsson. Måten 0-1-tapet kom på, var enda mer skuffende.


Foto: Thomas Karlsen

- Vi har ikke vært så bra tidligere heller, og det har jeg stått og sagt. Men når vi gjør det så dårlig foran den støtten vi har på hjemmebane, gjør det ekstra vondt. Det er mye glede og energi på tribunene, men vi gir lite tilbake, konstaterer Rosenborg-treneren.

- Vil du si unnskyld på vegne av laget?

- Det må vi gjøre til samtlige som kommer hit og forbereder seg på 16. mai-fest. Det stemmer sikkert spillerne 100 prosent i. Det kan jeg være talsmann for.

- Publikum har vært kloke og tidligere sett energien hos spillerne, og vi har fått hjelp fra dem til å trykke framover i de foregående hjemmekampene. Det lyktes vi ikke med i dag.

- Kunne dere gjort noe annerledes da dere begynte å slå stadige langpasninger?

- Ballinnehaveren fikk til slutt ikke særlig mange alternativer. Vi forsøkte nok også å kombinere oss gjennom, men tanken var å få mer offensiv kraft med spillerne som ikke hadde rukket å spille seg varme: Vi ønsket å se Boti, mens Mush er et angrepsvåpen. Trond kan også få det til på sin venstrekant med enten skudd eller innlegg. Hadde vi da fått Rade i boksen og Boti på borteste stolpe, kunne både Dorsin og Trond kommet til innlegg fra venstresiden. Det var tanken; å ta inn den offensive kapitalen vi hadde på benken.

- Men det offensive trykket resulterte ikke i målsjanser?

- Nei, det ble det ikke. Det var enkle situasjoner, der vi er i overtall og skaper to-mot-én- og tre-mot-to-situasjoner, men hvor den avgjørende pasningen, som skal lede til en åpning, slås bort i form av dårlig timing.

- Da handler det ikke om ydmykhet, men om dyktighet, som er svak for dagen. At vi er for spente fordi vi vil så mye foran de 20 000 som sitter og heier, er den eneste forklaringen jeg tror på og ser akkurat nå. Fordi det var veldig mange tekniske mistak.

- Dere sleit også stort på stillinga 0-0.

- Det blir omstendelig; for lite framover og for lite bevegelser. Rade blir isolert, og det er for få bevegelser rundt ham.

- Hva svikter?

- Vi har tatt to seiere som har vært bra, men vi har ikke tatt dem med noe strålende, fantastisk spill offensivt. Vi har gjort det med bra innsats i bunn. Vi har hatt OK innsatser om vi har sett bakom resultatene. Titter man bak resultatet i dag, er vi mer skuffet, svarer Jönsson, som tenkte å begynne analysen umiddelbart:

- Jeg kommer til å se kampen igjen i kveld - pine meg gjennom den.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Jönsson: - For spente spillere?» i forumet! Diskutér «Jönsson: - For spente spillere?» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb