English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Winsnes planlegger friår
Skrevet av Thomas Myren, 17. april 2011, 21:51

Fredrik Winsnes har ikke startet siden den famøse semifinalen i Ski, og er naturligvis revansjelysten. Samtidig forbereder 35-åringen seg på å ta på legefrakken.


Foto:Thomas Karlsen

- Kontrakten min går ut nå, og jeg har ikke lagt noen planer om å fortsette. Jeg må ikke begynne i turnus før i 2013, men jeg føler vel at jeg er inne i den siste sesongen, sier Winsnes til rbkweb.no.

- Legekarrieren hindrer sånn sett ikke fotball også neste år?

- Neida. Det er mer alder og meg sjøl. Det vil være deilig å sette av tid til å være hjemme ett år før jeg begynner å arbeide.

- Så avgjørelsen om å legge opp er tatt?

- Jeg har bestemt meg mange ganger før, jeg... Men som det kjennes nå, så er det OK å avslutte. Jeg syns fortsatt det er artig - suget er der fortsatt, men jeg merker at jeg ikke er 22 lenger, svarer Ranheim-karen.

Gjensynet med Lerkendal i fjor ble ingen stor suksess. Han var ikke noe førstevalg verken hos Erik Hamrén eller Nils Arne Eggen, men fikk starte en del kamper tidlig på våren samt på sommeren. Siste opptreden i startoppstillinga var mot Follo i september i karantenefraværet til Anthony Annan.

- Det har ikke vært så mange kamper det siste halvåret for min del, konstaterer Winsnes.

- Hvordan er fotballformen din?

- Bedre og bedre. Det var ålreit å komme inn sist, og det var greit å spille toerkamp òg. Nå kjenner jeg at det begynner å bli OK. Touchen sitter bedre og bedre, og overblikket kommer seg mer og mer. Det er deilig, smiler han.

Mot Fredrikstad blir han anker på den nykomponerte midtbanen.

- Vi er fortsatt fire midtbanespillere, så det er mye av det samme. Men det blir folk på litt forskjellige plasser og kanskje en litt annen balanse i det. Det er viktig å ha god balanse slik at vi kan vinne igjen ballen. Samtidig handler det om å få ut maks av mannskapet, få ut det folk er gode til.

- Hva har du å si om forsvarsspillet så langt?

- Det var dårlig mot Brann mens mot Stabæk og Lillestrøm holdte vi sånn rimelig unna for målsjanser. Det ble mange mål til Lillestrøm, men det er ikke så ille som det ser ut som. Jeg får et inntrykk av at ballen ikke spretter helt vår vei. Sånn er det ofte i fotball, og det er ikke så lett å forklare.

- Stabæk og Lillestrøm hadde til sammen seks sjanser og scoret seks mål...

- Det er sånn det også føles. Jeg vil ikke svartmale situasjonen, men seks mål er for mye uansett. Vi skal ikke legge for mye vekt på uflaks, men når man kommer inn i sånne rekker, gjelder det å bryte dem.

- Hva syns du om spillet framover?

- Det har vært stigning. Den siste halvtimen mot Lillestrøm skaper vi veldig mye.

- Det mangler fortsatt mål fra midtbanen.

- Det er en ting som er litt overvurdert. Det er antall mål til laget som teller. Om spissene scorer 30 mål hver, så trenger ikke midtbanen å score. Det handler om hvem man prioriterer å ha inne i boksen. Vi vil gjerne ha spissene våre i boksen mens andre vil ha midtbanespillerne sine i boksen. Det får være dem om det, avslutter Fredrik Winsnes.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Winsnes planlegger friår» i forumet! Diskutér «Winsnes planlegger friår» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb