English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Best når det ikke gjelder
Skrevet av Thomas Myren, 7. april 2011, 17:14

Simen Wangberg har imponert i tre strake sesongoppkjøringer uten å få fast plass. Nå blir det i stedet korttidsutlån til Ranheim.


Foto: Thomas Myren

Allerede vinteren 2009 imponerte midtstopperen, men konkurransen med Kris Stadsgaard, Vadim Demidov og Alejandro Lago var naturligvis tøff. Likevel fikk han vist seg fram på tampen av sesongen, og skulle i fjor følge opp. Et tretthetsbrudd i ryggen satte en stopper for dette.

I vinter så framtida lys ut. Wangberg virket til å ha spilt seg til fast plass, da han overraskende ble vraket til generalprøven mot Viking.

- Det var veldig bra i starten, men det har vært litt nedagående i det siste. Jeg er litt tung i kroppen, så jeg må gå litt i meg sjøl og heve meg, uttalte Simen Wangberg til rbkweb.no.

Samtidig ble Jim Larsen kjøpt inn. Siden har ikke den unge trondhjemmeren fått spille. Nå blir det i stedet utlån til Ranheim fram til 9. mai. Som U21-landslagsspiller kan han i henhold til en særnorsk regel bli lånt ut for kortere tid utenom overgangsvinduene.

Ranheim-kaptein Ivar Sandvik er skadet, og Wangberg kan derfor debutere allerede i TV-kampen mot HamKam på søndag. Deretter er han tilgjengelig for østkantsklubben mot Bryne, Strømmen og Hønefoss.

Laguttaket mot Lillestrøm er fortsatt ikke klart, men Jon Inge Høiland kan synes å ha vunnet duellen mot Mattias Bjärsmyr om å være makker til Larsen. Alejandro Lago er trolig er klart fjerdevalg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Best når det ikke gjelder» i forumet! Diskutér «Best når det ikke gjelder» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb