English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Örlund mot nytt gull
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 3. oktober 2010, 23:12

Gull i Sverige i fjor - gull i Norge i år.


Foto: Thomas Karlsen

Daniel Örlund vant seriegull med AIK sist sesong, og gikk så til Rosenborg for å vinne flere titler. Med 3-1 i seriefinalen mot Vålerenga er han på god vei til å fullbyrde en skandinavisk dobbel på to sesonger.

- Som fotballspiller er det jo en ting man vil; nemlig å vinne titler. Det var jo en sterk årsak til at jeg valgte Rosenborg. Nå er vi jo på god vei mot seriegullet denne sesongen etter kvelden seier. Det er jo riktig så deilig, forteller den stødige svensken til rbkweb.no etter kampen.

Men det åpnet ikke så bra for Rosenborg. For bortelaget tok en tidlig ledelse, på et skudd som Örlund ikke var i nærheten av.

- Det kommer inn en forsvarsspiller fra siden som gjør at jeg tar et steg til venstre for å få sikt. Da kommer skuddet i hjørnet jeg er på vei bort fra. Kanskje ikke helt patent fra min side men jeg må se det på video før jeg sier noe mer, forklarer målvakten.

Ellers var det lange perioder uten alt for mye å gjøre for sisteskansen. Men etter en times tid måtte han i aksjon da bortelagets Singh ble spilt alene igjennom.

- Han blir spilt gjennom litt ute til siden. Jeg går ut og får stoppet skuddet.

Til tross for åtte poengs ledelse med fire kamper igjen og landslagsopphold i vente var det ingen storfeiring på gang i kveld, ifølge Örlund.

- Nei, det blir bare rolig i kveld. Vi trenger fortsatt fire poeng til før alt er avgjort også. Så vi får vel vente litt med feiringen...


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Örlund mot nytt gull» i forumet! Diskutér «Örlund mot nytt gull» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb