English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Follo - Rosenborg 3-2 e.e.o.
Skrevet av Thomas Myren, 22. september 2010, 18:37

Tidenes cupbombe er et faktum: Follo er klar for finale etter at viljeløse RBK-spillere aldri maktet å ta opp kampen.

- Manglende kollektiv innsats og ansvar over hele linja! Det virker tungt for dem. Jeg trodde vi skulle klare det, men det var ikke krefter nok og ikke vilje nok, konstaterte Nils Arne Eggen overfor NRK.

Rosenborg var enorme favoritter mot bunnlaget i 1. divisjon, og de fleste trodde spådommene skulle gå i oppfyllelse da Markus Henriksen fra sine dype vikarrolle dro seg fri og klinket ballen opp i krysset med venstrefoten allerede etter fem minutter.

- Vi fikk en drømmeåpning, men slappet liksom av i stedet for å gå opp i 2-0. Så vi spiller dem gode. Du ser hvor mye de tar i mens storparten av oss går for halv maskin, kommenterte Eggen.

En veldig tam 1. omgang endte i at Mikael Lustig og Mattias Bjärsmyr slapp Benjamin Dahl Hagen enkelt forbi seg slik at venstrebacken kom på skuddhold og utlignet. Trond Olsen trodde han umiddelbart førte RBK tilbake i ledelse, men linjemannen vinket feilaktig for offside da nordlendingen satte inn returen på et hardt Lustig-skudd.

Rosenborg hadde sin kanskje beste periode rett etter pause, og det var fortjent da Steffen Iversen scoret etter at Glenn Arne Hansen hadde gitt retur på et skudd fra innbytter Roar Strand.

Men RBK-spillerne var aldri villige til å ofre seg i dag, og Follo fikk ta helt over de siste 20 minuttene. I stedet for å krige, sank Rosenborg helt sammen da Eirik Markegård ordnet 2-2. Hjemmelaget var nærmest seier i ordinær tid.

- De kommer tilbake gang på gang, og det er rett og slett for dårlig av oss å slippe dem inn i kampen, sa Per Ciljan Skjelbred.

Både Vadim Demidov og Mikael Lustig måtte gi seg med skader, og i tillegg var Anthony Annan savnet i karantenen etter utvisninga i kvartfinalen. Konsekvensen var at Rosenborg etter hvert ikke hang sammen defensivt heller etter å ha sviktet framover gjennom hele kampen.

Ekstraomgangene ble veldig tannløse, og de fleste spådde straffekonkurransen da Simen Wangberg klarerte et innlegg rett til Mads Clausen. Innbytteren skjøt Follo til finale med en iskald markkryper nede ved lengste stolpe.

- Det er litt jævlig akkurat nå. Det er ikke bra nok til oss å være. Vi er ikke med i dag. Vi er rett og slett for dårlige, konkluderte Skjelbred.

PS! Tidlig avspark på grunn av manglende flomlys.

Kampfakta

Follo3-2 eeoROSENBORG
Benjamin Dahl Hagen 41
Eirik Markegård 74
Mads Clausen 114
Markus Henriksen 5
Steffen Iversen 62

Onsdag 22. september 2010 16:00
NM semifinale, Ski stadion
4508 tilskuere

Rosenborg [4-4-2]
Daniel Örlund - Mikael Lustig (Mushaga Bakenga 70), Mattias Bjärsmyr, Vadim Demidov (Simen Wangberg 46), Mikael Dorsin - Fredrik Winsnes, Steffen Iversen, Markus Henriksen, Per Ciljan Skjelbred - Trond Olsen (Roar Strand 59), Rade Prica

Gult kort RBK: Mattias Bjärsmyr

Ubenyttede reserver: Erik Bråthen, Alejandro Lago, Gjermund Åsen og Michael Jamtfall


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Follo - Rosenborg 3-2 e.e.o.» i forumet! Diskutér «Follo - Rosenborg 3-2 e.e.o.» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb