English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
FC København - Rosenborg 1-0
Skrevet av Thomas Myren og Åsmund Sjøberg, 25. august 2010, 22:51

Rosenborgs dårlige førsteomgang kostet laget plassen i det gjeveste selskap.


SÅ NÆRE: Roar Strand skjøt via Johan Wiland og i tverrligger etter 87 minutter.

Foto: Thomas Myren

Millimetere fra mesterliga
Angrer på Demidov-grepet
Wangberg ble ofret
Bilder fra FC København - Rosenborg


KØBENHAVN (rbkweb.no): Trond Olsen pangåpnet med skudd fra godt hold allerede etter noen sekunder, men deretter tok FC København helt over: Midtbanen var tidvis helt åpen, og trekket med å erstatte gulkort-suspenderte Anthony Annan med Vadim Demidov mislyktes helt.

- Midtbanens løpskraft - inkludert Steffen - ble for liten i 1. omgang: Indreløperne sleit seg helt ut, og vi måtte gjøre noe med "Demi" for å få mer presisjon i oppspillsfasen. Derfor valgte vi å skyve ned "Demi" og ta ut Simen - sjøl om Simen hadde ingen dårlig dag. Men sammen fungerte de ikke. Det store problemet var at vi var altfor upresise, konstaterte Nils Arne Eggen.

Men ved pause hadde FCK allerede fått målet som ga ledelse sammenlagt på bortemålsregelen: Etter haugevis av store sjanser kom målet på den kanskje minste da Sölvi Ottesen altfor enkelt fikk heade et langt innkast i mål.

- At de scoret på akkurat den sjansen er helt håpløst: Vi hadde både Lustig, Iversen og Prica i nærheten, men jeg tror de var uenige om hvem som skulle ta "lompa" som kom på nærmeste stolpe og som Ottesen gikk opp på, sa Eggen.

Etter pause var kampen en jevn forestilling. Danskene la seg bakover for å trygge, og RBK maktet å vaske frem noen muligheter. På tampen var det et stort trøndersk trykk, og sluttoffensiven så ut til å lykkes tre minutter før full tid:

Roar Strand sprang seg fri og fikk skutt. Keeper Johan Wiland reddet knallskuddet via tverrligger. Bare millimetere fra Champions League!

- Vi hang ikke helt sammen som et lag i dag. Dessuten burde vi ha avgjort mer på hjemmebane. Vi vet hvor mye større press det er på bortebane i Europa. Det er målet de får på Lerkendal som egentlig avgjør det hele. Det er det som er litt ekstra sårt, syntes Strand etter det første tapet i 2010.

Europaliga ble altså trøstepremien. Trekninga skjer fredag klokka 13.

Kampfakta

FC København1-0ROSENBORG
Sölvi Ottesen 33

Onsdag 25 august 2010 20:45
Champions League 4. kvalifiseringsrunde, Parken, København
31 180 tilskuere

Rosenborg [4-4-2]
Daniel Örlund - Mikael Lustig, Kris Stadsgaard, Simen Wangberg (Roar Strand 46), Mikael Dorsin - Markus Henriksen, Steffen Iversen, Vadim Demidov, Per Ciljan Skjelbred (Fredrik Winsnes 63) - Trond Olsen (Morten Moldskred 77), Rade Prica

Gult kort RBK: Kris Stadsgaard og Markus Henriksen

Ubenyttede reserver: Erik Bråthen, Alejandro Lago, Pål André Helland og Mushaga Bakenga.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «FC København - Rosenborg 1-0» i forumet! Diskutér «FC København - Rosenborg 1-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb