English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Avslo spansk Demidov-bud
Skrevet av Thomas Myren, 22. juni 2010, 23:17

Real Sociedad er interessert i å kjøpe Vadim Demidov, men spanjolene er så langt ikke villige til å betale de åtte millionene Rosenborg krever.


Foto: Thomas Karlsen
- Jeg forstår RBK om de vurderer budet for lavt. Jeg er under kontrakt, og det er opp til klubben å finne ut om de vil selge meg eller ikke, sier Demidov til Adresseavisen.

Midtstopperen ønsker ikke å forlenge kontrakten som går ut etter sesongen, og for Rosenborg blir det ei vurdering både om tjenestene til Demidov er viktigere enn penger i serieinnspurt og mesterligakvalifisering og om et eventuelt salg kan vente til det norske overgangsvinduet åpner i august.

Ettersom Real Sociedad i vår rykket opp til Primera Division, skal de naturligvis ikke delta i europacup. Derfor vil ikke deltagelse for Demidov i kvalifisering med Rosenborg i utgangspunktet ha noe å si for gamleklubben til Bjørn Tore Kvarme, men det er likevel ikke gitt at de er interessert i at spilleren blir værende i Trondheim i noen måneder til.

Ifølge spanske aviser er kravet til Rosenborg én million euro eller åtte millioner kroner. Det er uklart hvor stort åpningsbudet fra Real Sociedad var.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Avslo spansk Demidov-bud» i forumet! Diskutér «Avslo spansk Demidov-bud» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb