English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Hønefoss 3-0
Skrevet av Thomas Myren, 16. mai 2010, 20:52

RBK bød på 16. mai-fest og innfridde forventningene gjennom å stagge målsulten til publikum i det som trolig ble farvel med Lerkendal for Erik Hamrén.


Foto: Nils Heldal

Fornøyd Hamrén
Dorsin: - Skitmål
Örlund tilbake på landslaget?


Rosenborg og det svenske fotballforbundet er fortsatt ikke enige om et trenerbytte 1. juni, men det meste tyder på løsning innen kort tid.

- I mine øyne er det kanskje en større prestasjon å ha spilt tolv kamper uten tap så langt i år enn det vi gjorde i hele fjor. Dette med tanke på alle de utfordringene vi har hatt denne sesongen, kommenterte Hamrén og siktet til alle spekulasjonene om hvem som blir ny trener og når.

3-0 var i alle fall et solid punktum på hjemmebane for gulltreneren som har skapt et solid fundament både på og utenfor banen i løpet av de nøyaktig to årene siden han tok over Rosenborg.

Etter at Markus Henriksen i en ny, offensiv rolle hadde satt standarden med to meget gode langskudd, sikret Mikael Dorsin ledelse etter en knapp halvtime: Hønefoss-keeper Thomas Solvoll fanget en corner fra Fredrik Winsnes, men mistet ballen rett ned. Dorsin var påpasselig framme og satte den i mål.

Daniel Örlund fulgte opp med en god redning alene med Madiou Konate. Fem minutter før pause avgjorde en ny Winsnes-corner i realiteten kampen, da Mikael Lustig steg til værs ved første stolpe og stusset ballen videre inn i nettmaskene.

- Jeg husker ikke sist vi scoret to mål på cornere. Faste situasjoner er viktig i dagens fotball, så det godt å vite at vi klarer å omsette noen av disse i mål også. Samtidig så kommer de jo som et resultat av at vi spiller oss frem til sjanser, konstaterte Dorsin.

Like etter pause økte Steffen Iversen til 3-0 etter at Solvoll hadde gitt retur på et knallhardt langskudd fra Anthony Annan. Deretter ble kampbildet ganske likt 2. omgang i forrige hjemmekamp mot Stabæk: Tidligere svært effektive Rosenborg begynte å sløse sjanser.

Morten Moldskred burde ha scoret sitt første seriemål da han headet et Lustig-innlegg utenfor nærmest åpent mål. RBK hadde mange gode sjanser, og de Iversen fikk i sluttminuttene to av de største. Men ved begge anledningene skjøt han rett på keeper fra godt hold.

PS! Rade Prica (lår), Roar Strand (bronkitt), Mushaga Bakenga (kne) og Simen Wangberg (rygg) var alle fortsatt uaktuelle.

Kampfakta

ROSENBORG3-0Hønefoss
Mikael Dorsin 29
Mikael Lustig 40
Steffen Iversen 50

Søndag 16. mai 2010 18:00
Tippeliga, Lerkendal stadion
21 474 tilskuere

Rosenborg [4-4-2]
Daniel Örlund - Mikael Lustig, Kris Stadsgaard, Vadim Demidov, Mikael Dorsin - Per Ciljan Skjelbred, Markus Henriksen (Kjell Rune Sellin 82), Anthony Annan, Fredrik Winsnes (Abdou Traoré 66) - Morten Moldskred (Trond Olsen 66), Steffen Iversen

Gult kort RBK: ingen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Hønefoss 3-0» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Hønefoss 3-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb