English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Valgte kriger til krigerkamp
Skrevet av Thomas Myren, 28. mars 2010, 23:19

Markus Henriksen startet sin første seriekamp fordi han er en bedre duellspiller enn Fredrik Winsnes.


Foto: Tor-Inge Langberg/tilphoto

OSLO (rbkweb.no): - Vi visste at Vålerenga er et godt lag - spesielt hjemme, og banen var hipp som happ. Så vi forsto at det ville bli en krigerkamp, sier "Rambo II".

Nettopp dét var også begrunnelsen fra Erik Hamrén for å vrake en så rutinert herre som Winsnes:

- Fredrik er jeg veldig "förtjust" i som spiller og person, og jeg var veldig glad for at han kom til oss. Men jeg syns han har hatt det strevsomt den siste tiden, og han har ikke vært på riktig nivå - jeg har høye krav til ham. Derfor kjente jeg for å få inn Markus, som er en mer kriger enn Fredrik, fordi jeg forventet meg mer fight enn spill, sier Hamrén.

- Hvordan syns du han greide seg?

- Han gjør det veldig bra med tanke på at han er 17 år. Han er sterk fysisk både i forsvar og i angrep, og spiller klokt. Han passer til den typen fotball det ble i dag, syns treneren.

- Selvfølgelig var jeg nervøs, men jeg prøvde ikke å bruke så mye energi på det før kampen. Når fløyta går så glemmer man liksom nervøsiteten, da er det kun fotball, sier Markus Henriksen.

- Når vi fikk vite at du skulle spille?

- På treninga i går. Først trodde jeg ikke mine egne øyne da jeg sto der med førsteelleveren, men du må bare takle det som det er. Det er kjempeartig at han ville prøve meg.

- Hvilke arbeidsoppgaver fikk du?

- Bare å spille som vanlig som på trening. Det var det han sa.

- Hva syns du om det spillemessige i dag?

- Vi fikk ikke helt til det offensive spillet, men vi var kjempegode defensivt i forhold til Start-kampen, da vi sleit en del defensivt.

- Hvordan var det å få spille?

- Det var en guttedrøm som gikk i oppfyllelse. Det var fantastisk stemning. Jeg tror ikke jeg har hørt noen supportere lage så mye lyd som Klanen, men Kjernen var også fantastisk, avslutter han.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Valgte kriger til krigerkamp» i forumet! Diskutér «Valgte kriger til krigerkamp» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb