English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Eggen-løsning for kortvarig
Skrevet av Thomas Myren, 14. januar 2010, 16:14

Nils Arne Eggen tilbød seg å trene Rosenborg i både 2010 og 2011, men tidshorisonten var likevel for kort til at klubben var interessert.

- Ballen er hos Rosenborg (09.12.09)
Eggen bekrefter interesse (03.12.09)
Eggen aktuell som vikar (07.11.09)

- Jeg har ikke fått noe tilbud. Jeg har stilt meg til rådighet, og faktisk sagt at jeg kan være tilgjengelig for Rosenborg i både ett og to år om nødvendig. Men de jobber vel med andre løsninger, sier en tydelig skuffet Eggen til NRK.

- Jeg har som sagt per dags dato ikke fått et eneste tilbud, og det må vel bety faktisk at Rosenborg syns jeg ikke er god nok? Men det må du nesten spørre dem om, fortsetter Eggen.

Trenerlegenden var trolig først aktuell som vikar i høst når Erik Hamrén blir landslagssjef på fulltid, men sa seg altså villig til å bidra atskillig lengre enn som så.

- Jeg trodde det kanskje var ei veldig bra løsning fordi jeg hadde lyst igjen. Jeg var litt lei i 2002, da jeg sluttet, men har lyst igjen nå. Men det blir det ikke noe av, konstaterer Eggen.

Erik Hoftun har følgende kommentar:

- Rosenborg prøver nå å finne en varig trenerløsning i et tidsperspektiv på tre til fem år, og i den settingen er ikke Nils Arne aktuell. Men det er flott at Nils Arne har tilbudt seg å hjelpe og ta jobben som trener, sier han til rbk.no.

Det gjenstår fortsatt å se når erstatteren til Hamrén blir presentert, men i øyeblikket tyder det meste på at svensken fortsetter til i sommer.

- Om vi kommer til å ha behov for en kortsiktig trenerløsning, vet vi ikke før vi eventuelt har den langvarige løsningen på plass, kommenterer Hoftun.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Eggen-løsning for kortvarig» i forumet! Diskutér «Eggen-løsning for kortvarig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb