English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Har seks trenere på blokka
Skrevet av Thomas Myren, 25. november 2009, 20:15

Rosenborg ønsker å erstatte Erik Hamrén allerede ved nyttår, og har hatt samtaler med halvparten av seks aktuelle kandidater.


Foto: Thomas Karlsen

- Har også hatt Jönsson-møte (20.11.09)
- Har hatt Hareide-samtaler (19.11.09)
Stiller plassen til disposisjon (04.11.09)

- I løpet av november-desember bør vi ha en avklaring. Målet er å finne en klar nummer én etter de intervjurundene vi skal gjøre. Hvis det er mulig så går vi for den løsningen, forteller Erik Hoftun til VG.

- Så dere har innsett at løsningen med Hamrén som trener for både Rosenborg og det svenske landslaget ikke er ideell?

- Ja, det har vi. For alle er det en fordel å få en avklaring innen kort tid på hvem som skal trene Rosenborg neste sesong, svarer den sportslige lederen.

Tirsdag hadde RBK en siste gjennomgang for å bestemme hvem som skal på jobbintervju. Ifølge VG er lista altså på seks navn.

- Vi gikk først ut bredt. Så har vi smalnet inn og kommet ned til en håndfull kandidater, kommenterer Hoftun, som fortsatt har igjen å snakke med to-tre mann.

Stuart William Baxter
Født: 16.08.1953
Fødested: Wolverhampton, England

Spillerkarriere: Preston North End, Seattle Sounders, Dundee United, Blackpool, Helsingborg, Stockport, South Melbourne, Landskrona og Örebro.

Trenerkarriere: Landskrona, Halkanoras Dali (Kypros), Örebro, Vitoria Setubal (Portugal), Skarp, Halmstad, Sanfrecce Hiroshima (Japan), Vissel Kobe (Japan), AIK, Lyn, Englands U19-landslag, Sør-Afrikas A-landslag, Helsingborg og Finlands A-landslag
Det var møter med Jan Jönsson og Åge Hareide i forrige uke, og Trond Sollied har de siste dagene vært i Norge - noe som bør ha gitt RBK mulighet til å ta en prat. VG mener å vite at også Stuart Baxter kan være på lista. Den finske landslagssjefen var i alle fall aktuell for to år siden.

Når det gjelder Jönsson er hans planlagte samtaler med Stabæk om ny kontrakt utsatt. Ingebrigt Steen Jensen prøver i kjent stil å dysse ned det som må kunne sies å være godt nytt for RBK.

- Vi sitter ikke i kontraktsforhandlinger, men vi er enige om å sette oss ned når tiden er riktig. Både "Janne" og vi er positive til det, hevder Stabæk-formannen overfor Asker og Bærums Budstikke.

At Erik Hamrén fortsetter til 1. september 2010 framstår nå som ei rein nødløsning for Rosenborg, som er sikret sju millioner kroner i kompensasjon om han blir Sverige-sjef på fulltid fra nyttår.

- Vi kan fortsatt leve med den løsningen vi har. Det var derfor vi gikk for den, sier Hoftun diplomatisk.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Har seks trenere på blokka» i forumet! Diskutér «- Har seks trenere på blokka» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb