English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Skuffet trener
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 4. oktober 2009, 23:55

Erik Hamrén var skuffet over mye etter årets første serietap.

Etter 26 kamper uten tap kom altså årets første serietap. Etter en svak første omgang og en mildt sagt snodig avslutning på andre omgang hadde bortelaget et mål mer enn seriemestrene.

- Jeg er skuffet over flere ting i dag. I første omgang er vi direkte dårlige. Vi er bedre etter pause og skal avgjøre kampen, men i stedet slipper vi inn 2-2 rett før slutt etter dårlig forsvarsspill. Så topper det hele seg på slutten med den situasjonen som er veldig vanskelig å forstå, forklarte Hamrén etter kampen.

Dermed ble den planlagte feiringen av seriemestrerne etter kampen en noe snodig affære for hjemmepublikum all den tid den avløste RBK-spillernes krangling med dommertrioen. Etter kampen var det fest for hele klubben, hvorvidt tapet kom til å legge en demper på denne vites ikke.

- Vi gjør ikke det vi skal på banen i dag og er skuffet over tapet. Men vi har jo vunnet gull så hvorvidt dette legger en demper på stemningen etterpå får du nesten spørre spillerne om, sa Hamrén til rbkweb.no.

Vraket Savolainen
Etter å ha gitt Juska Savolainen tillit fra start i sist serierunde mot Molde var finnen utelatt fra troppen mot Start. En tydelig misfornøyd finne uttrykte sin irritasjon over dette på storskjermen på Lerkendal før kampen.

- Mange av våre yngre spillere er i samme klasse som Juska. Vi lot han starte i Molde siden han har større erfaring enn våre yngre spillere. I dag var Vadim tilbake så da var det snakk om en plass på benken. Og da valgte jeg yngre spillere siden det for dem er en stor erfaring å få være med og sitte på benken, oppklarte Hamrén etter at rbkweb.no avsluttet med det eneste spørsmålet fra et samlet pressekorps som ikke omhandlet avslutningen av kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Skuffet trener» i forumet! Diskutér «Skuffet trener» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb