English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Celtic - Rosenborg 1-0
Skrevet av Thomas Myren, 10. oktober 2001, 22:41
TAP: Harald Brattbakk ble mottatt som en helt på sin gamle hjemmebane, men det hjalp så lite...
Foto: VG Live
Heller ikke på det tredje forsøket i årets Champions League ble det seier for Rosenborg. Dermed ser det svart ut når det gjelder avansement.

Det eneste målet på Celtic Park kom i det 21. minutt: Janne Saarinen felte Stilian Petrov rett på utsiden av 16-meteren. Alan Thompson hamret frisparket rett mot RBK-muren, Saarinen etterlot seg et hull mellom bena - og Arni Gautur Arason var sjanseløs.

- Muren sto bra, den. Problemet var at noen hoppet, sa Nils Arne Eggen til TV3 etter kampen.

Rosenborg dominerte i store deler av andre omgang, men maktet ikke å skape en eneste skikkelig stor målsjanse. Akkurat det er historisk. Aldri før har RBK gått av banen uten å ha skapt en eneste målsjanse. Dermed endte med nok et bortetap i Champions League.

- Jeg synes vi spilte bra defensivt, og jeg synes det oppbyggende spillet var veldig bra, men det skjer for lite foran mål. Det må vi prøve å gjøre noe med, sa Nils Arne Eggen til VG etter tapet.

Det som er en liten tankevekker, er at Rosenborg ikke har vunnet på bortebane i Champions League siden høsten 1999 mot Borussia Dortmund. Åtte strake bortetap har det blitt, uten at Eggen vil fokusere som mye på dette.

- Husk at den inkluderer kamper fra mellomspillet på vinterstid, og vi kan ikke forvente at Rosenborg skal prestere på topp - mot enda bedre motstandere - utenfor den naturlige sesongen, sier RBK-treneren til VG.

Kampfakta

Celtic1-0ROSENBORG
Alan Thompson 21  

Onsdag 10. oktober 2001
Champions League, Celtic Park, Glasgow, Skottland
57 232 tilskuere

Rosenborg [4-3-3]
Arni Gautur Arason - Bent Inge Johnsen, Christer Basma, Erik Hoftun, Janne Saarinen - Roar Strand (Fredrik Winsnes 82), Bent Skammelsrud, Ørjan Berg - Odd Inge Olsen (Frode Johnsen 86), Sigurd Rushfeldt, Harald Brattbakk (Christer George 74)

Gult kort RBK: Janne Saarinen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Celtic - Rosenborg 1-0» i forumet! Diskutér «Celtic - Rosenborg 1-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb