English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Iversen reddet poenget
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 16. mai 2009, 22:27

Få sekunder på overtid reddet Steffen Iversen et velfortjent poeng og fortsatt serieledelse for Rosenborg på fotballens nasjonaldag.


Foto: Thomas Karlsen

- Jeg kjente med en gang ballen forlot foten at dette kom til å bli et bra skudd. Jeg la jo også merke til luka der og det var godt å se den gå inn, smilte Iversen etter kampen.

Iversen spilte deler av kampen i en fremskutt posisjon på midtbanen. Han spilte en godkjent kamp på posisjonen og trener Erik Hamrén var fornøyd med Iversens innsats på midtbanen.

- Vi kunne ha brukt ham mer enn hva vi gjorde i den rollen. Han kom ofte rettvendt i angrep uten å få ballen. Men som helhet var det bra.

Vikariat?
- Jeg trives godt på de fleste plasser jeg. Samtidig så regner jeg vel med at Marek får den posisjonen tilbake når han er fullt restituert, uttalte spilleren selv.

Målscoreren passet også på å gi skryt til hjemmepublikummet. Over 21 500 hadde tatt turen til Lerkendal og Iversen mente publikum var med på å mane spillerne til ekstra innsats.

- Publikum var fantastiske. Nå er det jo omtrent alltid det her på Lerkendal, men i dag må vi gi publikum og ikke minst Kjernen veldig mye ros. Det hjelper på å ha et sånt fantastisk trøkk med oss hele veien, skrøt Iversen som gledet seg til å gå i tog som serieleder på søndag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Iversen reddet poenget» i forumet! Diskutér «Iversen reddet poenget» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb