English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Kjennes som en halv seier
Skrevet av Thomas Myren, 16. mai 2009, 21:58

Erik Hamrén likte ikke måten Molde scoret målene sine på, men var desto gladere for utligninga signert Steffen Iversen.


Foto: Thomas Karlsen

- Det ble en sånn tøff kamp som jeg hadde forventet - spesielt i første omgang, men også i andre. Vi blir besværlig liggende under da jeg håpet vi skulle ta ledelsen. De er flinke på kontringer. Vi hadde noen sjanser på 1-1, jeg tenker blant annet på Rades nikk. Når de scorer 1-2 kjennes det som en halv seier at vi får 2-2 på slutten, konstaterer Hamrén.

Molde tok ledelsen da Rune Jarstein bommet i feltet, og lot Vegard Forren heade i tomt bur.

- Det er en feilbedømning. I den situasjonen skal han ikke komme ut. Det er for mye folk og en for lav ballbane, slår Rosenborg-treneren fast.

- Altså en tabbe?

- Det får dere bedømme. Det var en mindre bra beslutning, men det gjør utespillere mange ganger også. Når en målvakt gjør det, blir det selvsagt klarere.

Det ble ikke bedre av at spillet ikke satt for RBK.

- I første omgang er vi for feige i mange tilfeller. Det er for mange spillere uten 100 prosent utstråling. Jeg vil se mot, og det blir vi bedre til i andre omgang. Da viser vi mot og står opp. Vi burde kanskje ha scoret innen vi går på en ny baklengs, sier Hamrén.

1-2 kom da Jarstein reddet mesterlig på en kontring. Ballen traff derimot Alexander Tettey og gikk i mål. I likhet med 1-0-målet på Lillestrøm kom målet rett etter et RBK-frispark.

- Jeg må få se det på TV fordi det går så hurtig. Jeg vet ikke helt hvordan vi ligger i posisjonene, men det var noen flere slike situasjoner - for eksempel før det siste hjørnesparket. Det blir litt for enkelt. Som helhet løste vi det likevel bra, selv om det så litt "løst" ut på målet. Molde er flinke til å omstille seg.

- Forsvaret sleit til tider?

- Coachingen i backfireren er for dårlig - først og fremst i første omgang, men også i andre, mener Hamrén.

Med uavgjort på Lerkendal er Molde fortsatt bare to poeng bak Rosenborg. Spørsmålet er om det blir et parløp utover i sesongen.

- Det gjenstår å se, men det blir mer spennende i alle fall. Vi har ikke sagt at vi tar gull, og det er altfor tidlig å snakke om sånne ting etter ni kamper. Men akkurat nå ligger vi der oppe, og det har vi gjort oss fortjent til. Det har Molde gjort også. De er et bra lag, som gir oss en tøff og intensiv kamp. De kommer med all sikkerhet til å være med i toppen, og det håper og tror jeg vi også skal være, avslutter Hamrén.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kjennes som en halv seier» i forumet! Diskutér «- Kjennes som en halv seier» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb