English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Har tatt i bruk flere drivhus
Skrevet av Thomas Myren, 1. mars 2009, 19:02

Banemannskapene har satt i gang sluttoffensiven for å få Lerkendal klar til kamp mot Vålerenga om to uker.Det mest synlige tiltaket er at antall telt - eller "drivhus" - har økt.

- Vi har tatt i bruk flere, ikke alle ble tatt i bruk i fjor, forklarer daglig leder i Lerkendal stadion AS, Arne Lorentsen, overfor rbkweb.no.

Solid vinter skaper vansker foran seriestart.

- Jeg kan ikke huske sist vi hadde de utfordringene vi har i år med tanke på snømengder og antall dager med «blå» temperaturer. Vi har både en plastduk og et drivhus på deler av banen liggende ute. Inne i drivhuset er det godt og varmt, rundt 20 grader. Der er det fine vekstforhold, forteller banemester Anders Øien til ABC Nyheter.

Banen skal bli klar til 15. mars. Spørsmålet er hvordan gresset blir seende ut etter VIF-kampen og utover våren.

- Jeg ser ikke bort i fra at det vil være dårlige spilleforhold til kampene som spilles i slutten av april og i mai måned, innrømmer Øien.

- Gjennom spill i Champions League er vi i Rosenborg ikke ukjente med å arrangere kamper vinterstid, men det er ikke bra for en gressmatte å bli utsatt for så stor slitasje når det er så vanskelige vekstforhold som det vil være i mars. Vi må bare gjøre det beste ut av det, avslutter han.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Har tatt i bruk flere drivhus» i forumet! Diskutér «Har tatt i bruk flere drivhus» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb